Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome1

Een grijze bank past in ieder interieur, zo heb ik mijn Edge bank op verschillende manieren gestyled.

Grijze bank

Zoals sommige van jullie wellicht hebben gezien komt er binnenkort een nieuwe bank in onze woonkamer te staan. Na vier jaar plezier gehad te hebben van deze grijze bank hebben we toch besloten dat we voor een wat grotere bank willen gaan. We hebben er de ruimte voor en willen beiden heerlijk kunnen liggen. In deze blog met video zie je hoe wij uiteindelijk de keuze hebben gemaakt voor de Dunbar van Fest Amsterdam. Ben jij zelf op zoek naar een bank? Hier deel ik drie tips of eigenlijk een stappenplan wat je wellicht zal helpen bij het kopen van een nieuwe bank.

Mocht je trouwens op zoek zijn naar een bank of ander meubel, kijk dan zeker bij Fest Amsterdam. Tot en met 17 juni krijg je namelijk 10% korting op alle meubels!

Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome7

Souraya Woonkamer 2©BintiHome_-4

Een ode aan de Edge

De afgelopen jaren heb ik heel veel plezier gehad van mijn grijze bank. Door mijn werk heb ik de bank regelmatig een restyling gegeven met nieuwe kussens en plaids. Zo is de grijze bank uiteraard ook meeverhuisd naar ons nieuwe huis. Ik heb de bank zelfs een keer in een busje meegenomen voor een styling klus voor Flexa in Amsterdam. Omdat ik zoveel plezier heb gehad van deze bank wilde ik een blogpost maken met toch even een ode aan deze bank. Want hij is nog steeds hartstikke leuk én makkelijk toe te passen in ieder interieur. Door de grijze kleur is hij ook nog eens makkelijk te stylen met kussens en plaids in verschillende kleuren.

Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome

Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome

Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome

Kijk je mee?

Ik ben benieuwd in welke setting jij onze grijze bank het mooiste vind staan. Laat dan ook zeker een reactie achter onder deze post. Ik ben benieuwd!

In mijn vorige huis waarvoor ik deze grijze bank, de in 2014 kocht. Ik was meteen helemaal weg van de bank omdat hij heerlijk zit. Het model leent zich er perfect voor om de bank midden in de ruimte neer te zetten.

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home XL Hometour

Ik nam de bank toen een maand later meteen mee in een busje om hem te gebruiken in de styling voor het persevent van Flexa. Hiervoor heb ik verschillende stijlkamers in mogen richten. Zoals je ziet staat hij prachtig in combinatie met Copper Orange, de kleur van het jaar 2015.

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home tijdens persevent Flexa

De allereerste cover voor Stek Magazine met de ‘beroemde’ turquoise kast in 2014. Heel tof om te zien dat ik nu vier jaar later nog steeds de styling en fotografie verzorg voor de cover van Stek.

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home

Styling van mijn woonkamer met mint groen producten van Hema. Dit deed ik voor de maandelijkse blogs die ik voor Hema schreef.

Edge grijze bank Fest Amsterdam Binti Home Hema styling

Ook heb ik meerdere blogs geschreven over de bank waaronder deze met styling tips met kussens.

Edge grijze bank Fest Amsterdam Binti Home Hema styling

Daarnaast komt de Edge bank terug in het interieurontwerp van een jaren ’30 huis in Haarlem maar ook een appartement in Amsterdam.

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home interieurontwerp Haarlem

Maar ook is deze grijze bank meerdere keren in de Media verschenen, denk aan Binnenste Buiten op KRO, RTL4 Eigen Huis & Tuin kwam binnenkijken, Binnenkijker in Flair, interview in de Telegraaf, de Egyptische Flair, en meerdere publicaties in de Vtwonen. Nog steeds erg dankbaar als ik al deze publicaties bij elkaar zie.

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home in Flair tijdschrift

Edge bank Fest Amsterdam Binti Home Flair Egypt

Ik denk dat de bank het wel erg goed heeft gehad bij ons hè? haha De bank krijgt binnenkort een nieuwe eigenaar en ik hoop dat hij / zij hier net zoveel plezier van gaat beleven als ik! Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze blog vind en ik ben natuurlijk benieuwd wat je straks van onze nieuwe Dunbar bank gaat vinden. Ik heb er heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan. Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

Meer inspiratie voor de woonkamer?

Ode aan de grijze bank Edge van Fest Amsterdam ©BintiHome

Foto’s : Souraya Hassan & Mahmoud Sherif
Styling : Souraya Hassan