Ik heb een paar weken geleden een ontzettend leuk project mogen doen. Voor de cover van het oktobernummer van Woon & Lifestyle magazine STEK MAGAZINE (voor je Iphone, Ipad en Android tablets) heb ik de styling en fotografie gedaan. Een kleurrijke, warme en stijlvolle sfeer met de grijze bank van Fest Amsterdam en ervoor het Park kleed van Gan Rugs via Friday next. De turquoise en koperaccenten passen erg mooi bij elkaar ondanks dat ze qua warmte ver van elkaar af liggen. Door dit te combineren met grijs en wit houdt je het fris maar toch ook sfeervol. 

Voor meer informatie over de producten kan je het gehele artikel lezen in Stek magazine. Je kan dit online magazine gratis downloaden in de appstore, elke eerste van de maand komt er een nieuwe versie uit.  

De vaas van Hk Living in het koper is te bestellen in Binti Home Shop samen met het dienblad van wit marmer en het bijzettafeltje van hout. De kast is van Combitex en verfde ik in de kleur Atria van Pure & Original, deze verf is via Binti Home te bestellen. 
Neem jij een kijkje in de nieuwste editie van Stek Magazine?

 Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home voor Stek Magazine