Eigen Huis & Tuin : Binnenkijken bij Souraya Hassan, Binti Home op RTL4

Eigen Huis en Tuin Souraya Hassan Binti Home

Twee weken geleden stond de cameraploeg van Eigen Huis en Tuin voor mijn deur samen met Quinty Trustfull. Ik voel me ontzettend vereerd dat ze mijn huis hebben uitgekozen om een binnenkijker te komen draaien. Het was een gezellige dag waarbij ik samen met Quinty door mijn hele huis loop, de hal, studio, woonkamer en keuken. Nadat we klaar waren met het interview ging de cameraman nog veel sfeerbeelden van het huis filmen en genoten wij van koffie en een zelfgebakken taart. Vanavond, zaterdag 7 maart, zal mijn interview van 3minuten te zien zijn op RTL4 bij Eigen Huis en Tuin. Het programma begint om 18.05uur. Ik ben ontzettend benieuwd en ik vind het ook wel echt super spannend! Ik hoop dat ik een beetje lach en uit mijn woorden kom ;)… Vanavond zitten hier al mijn vriendinnen bij mij thuis om samen te kijken en mijn verjaardag te vieren ( ik was gisteren, 6 maart, jarig). Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het interview vinden! Fijne zaterdag!

Eigen Huis en Tuin Souraya Hassan Binti Home

Eigen Huis en Tuin Souraya HassanBintiHome-2

 

Bewaren

10 reacties

 1. Monique aka Westenstad

  Gefeliciteerd! Veel plezier vanavond!
  En ik ga zeker kijken, is vast het beste onderdeel van het programa geworden. ;-)

 2. Gefeliciteerd, dat is wel een heel speciaal verjaardagscadeau. Ik ga zeker kijken straks. Veel plezier straks.

 3. Ohh, wat gaaf! Ik ga kijken vanavond! :)

 4. Nog gefeliciteerd! En ik heb natuurlijk ook gekeken, wat heb je een ontzettend mooi en gaaf huis. Onze werkkamer hebben wij gedeeltelijk geïnspireerd op jouw studio. Zo hebben wij ook een soort prikbord over de hele lengte van de muur.

 5. Ik ging nét te laat voor de tv zitten en ga het inhalen! Maar het was ongetwijfeld fantastisch ;-)

 6. P.s. en nog gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk!!!

 7. Supertof! Echt een eer, inderdaad.
  Helaas heb ik het gemist (want ik lees de post nu pas…) maar je hebt ook een hele toffe stijl wat interieur betreft, dus groot gelijk dat ze jou uitkiezen!

 8. Ik ken jou en je blog helemaal niet, maar ik keek net EH&T terug en heb je gegoogled omdat ik je huis zó gaaf vind.. We gaan binnenkort verhuizen en ik denk dat ik wel wat inspiratie bij je heb opgedaan!

 9. Love all your home! congrats on everything.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.