Eigen Huis en Tuin Souraya Hassan Binti Home

Twee weken geleden stond de cameraploeg van Eigen Huis en Tuin voor mijn deur samen met Quinty Trustfull. Ik voel me ontzettend vereerd dat ze mijn huis hebben uitgekozen om een binnenkijker te komen draaien. Het was een gezellige dag waarbij ik samen met Quinty door mijn hele huis loop, de hal, studio, woonkamer en keuken. Nadat we klaar waren met het interview ging de cameraman nog veel sfeerbeelden van het huis filmen en genoten wij van koffie en een zelfgebakken taart. Vanavond, zaterdag 7 maart, zal mijn interview van 3minuten te zien zijn op RTL4 bij Eigen Huis en Tuin. Het programma begint om 18.05uur. Ik ben ontzettend benieuwd en ik vind het ook wel echt super spannend! Ik hoop dat ik een beetje lach en uit mijn woorden kom ;)… Vanavond zitten hier al mijn vriendinnen bij mij thuis om samen te kijken en mijn verjaardag te vieren ( ik was gisteren, 6 maart, jarig). Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van het interview vinden! Fijne zaterdag!

Eigen Huis en Tuin Souraya Hassan Binti Home

Eigen Huis en Tuin Souraya HassanBintiHome-2

 

Bewaren