Binnenkijken inspiratie Telegraaf Vrij magazine Binnenkijker Binti Home ©BintiHome

Binnenkijken inspiratie in ons huis op zaterdag in Vrij Magazine van Telegraaf.

Binnenkijken inspiratie

Dat was nog eens een leuke start van de zaterdag afgelopen weekend. Binnenkijken inspiratie in ons eigen huis! We staan namelijk in Vrij Magazine, bijlage van de Telegraaf. Zaterdagochtend rende ik dan ook meteen naar de Supermarkt om de Telegraaf te kopen haha. Het blijft echt gek om jezelf terug te zien in een publicatie. Na de lancering van WOWN! werd ik gevaagd of ik het leuk zou vinden om met een binnenkijker en interview in de Telegraaf te komen. Uiteraard, hartstikke leuk!

Nooit stil zitten…

Journaliste en styliste Berber Govaars kwam twee weken geleden bij mij op bezoek voor het interview. Dat was een heel gezellig gesprek en na het lezen van het interview moest ik een paar keer hardop lachen. Ze heeft een heel inspirerend stuk geschreven en wat vooral naar voren komt is dat ik eigenlijk niet stil zit haha. In een jaar tijd ons tweede huis in Caïro verbouwd, getrouwd en twee bruiloften, een nieuw huis in Hoofddorp, diverse projecten en een eigen interieurcollectie ontwerpen voor WOWN! Als je het zo bij elkaar leest is het ook wel heel veel hihi.

Toch zorgt de passie voor dit alles voor mijn drijfveer en onderneem ik op gevoel. Zoals jullie weten heb ik wat keuzes gemaakt en ben ik nu steeds meer gefocust op een goede werk/privé balans. Mochten jullie het leuk vinden dan kan ik daar zeker nog wat meer over vertellen in een andere blog.

Maar nu eerst binnenkijken inspiratie van ons huis in de Telegraaf! Als je op onderstaande afbeelding klikt dan zal de foto vergroten waardoor je het interview goed kan lezen. Ik ben erg benieuwd wat je van het interview vindt.

Binnenkijken inspiratie Telegraaf Vrij magazine Blogger stylist ©BintiHome

Binnenkijken inspiratie Telegraaf Vrij magazine Blogger stylist ©BintiHome

Ik vind het altijd erg bijzonder als er over mij of Binti Home geschreven wordt :

Fotografie door Rene Bouwman
Interview en tekst door Berber Govaars