bintihomeXLhometourbinnenkijkenyoutubevideo

Yeey! Binnenkijken in mijn eigen huis! Eindelijk staat de video online en wel een XL hometour video.
Finally this video is online : A XL hometour video from my own home!

XL Hometour binnenkijken bij een interieurstylist

Binnenkijken in mijn huis! Vanaf het moment dat ik stylingvideo’s ben gaan maken had ik steeds het idee om een hometour of binnenkijker van mijn eigen huis te maken. Ik deel vaak foto’s van verschillende ruimtes in mijn huis op instagram en mijn blog maar een echte rondleiding is toch anders. In deze video kan je dan ook echt binnenkijken en zie je dan ook hoe mijn huis is ingedeeld en hoe ik de verschillende ruimtes heb ingericht. Uiteraard heb ik niet álles verteld want ik bewaar alle stylingtips voor de volgende stylingvideo’s. Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze binnenkijker vindt en laat daarom ook gerust een reactie achter. Abonneer je je meteen op mijn kanaal? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste stylingvideo’s! Elke zaterdag online :).

From the moment I started making styling videos I always had the idea to create a home tour of my own home. I often share pictures of different rooms from my home on instagram and my blog but a real tour through my home is different. In this video you see more about my home and how I’ve arranged the different spaces. Obviously I will not tell you everything because I keep all these styling tips for the following styling videos. I‘m very curious what you think of this home tour and feel free to leave a comment. Subscribe on my channel to stay up to date for the new stylingvideo’s, every saturday you’ll find a new one.

 

 

subsrcibeforbintihomeblog

Styling, fotografie, film en edit : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren