Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Vandaag weer een stylingtip op de blog uit mijn eigen woonkamer! De afgelopen weken heb ik een aantal interieurprojecten met jullie gedeeld, waaronder het interieurontwerp voor het communicatiekantoor in Amsterdam en het resultaat van het interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning in Purmerend. Dit keer ben ik weer aan de slag gegaan met mijn eigen interieur met de nieuwste producten van..

HEMA!
Zoals jullie al weten blog ik al een tijdje voor HEMA blog. Elke maand verschijnt er een nieuwe blogpost online en dit keer heb ik mijn woonkamer gestyled met de nieuwste producten uit de collectie. De prachtige mint kleur komt terug in veel producten en dat past dan ook perfect bij de sfeer van mijn woonkamer. De nieuwe kandelaars zijn mijn favoriet samen met het witte kussen met gebreid patroon en het plaid in de kleur mint.

Een zacht kleurenpalet voor de woonkamer
De kleuren mint, grijs en wit in combinatie met hout geven deze zithoek een sfeervolle en zachte uitstraling. En weer is het keyword : balans! De kleuren komen op verschillende plekken terug en door steeds met verschillende kleuren naast elkaar te werken ontstaan er zachte contrasten dat zorgt voor een mooi geheel. Zo kies ik in deze styling consequent voor deze drie kleuren.

Het hoogteverschil in de drie tafeltjes geeft een speelse uitstraling. Dit hoogteverschil voer ik door in de twee plantenhangers en de verschillende accessoires op de tafeltjes en het witte bankje.

Decoreren met kaarsen en kussens
Op het witte bankje tegen de wand naast de bank heb ik ook wat kaarsen neergezet. Ik vind het heerlijk om ’s avonds op meerdere plekken in de woonkamer de kaarsen aan te steken. Na de fijne zomer die we hebben gehad vind ik de herfst die er nu aan komt toch ook echt wel wat hebben! Lekker op de bank kruipen met kussens en onder een warm plaid met een kopje thee. Ik kan er wel van genieten.

Hema woonkamerstyling in zachte kleurenblog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleuren hay dlm table ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleuren kussens HEMA ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleuren tafeltje woood ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleuren kandelaar wit ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleuren kandelaar wit ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamer blog ©Binti Home Blog

Hema woonkamerstyling in zachte kleurenblog 2 ©Binti Home Blog

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home in opdracht van HEMA blog