Wij hebben een nieuwe droombank uitgekozen… in deze video neem ik je mee in onze keuzes.

Droombank van Fest Amsterdam

Al een tijdje hadden we een nieuwe bank op het oog. Wij hebben nu al zo’n vier jaar de Edge bank van Fest Amsterdam staan. Een heerlijke bank in een grijze kleur waar we nog elke dag van genieten. Ik heb de bank ook gebruikt voor veel photoshoots én video’s. Ik heb de bank zelfs een keer meegenomen voor de styling van een event haha. Hierover later meer. Maar ondanks de bank eigenlijk nog perfect is willen wij toch een nieuwe bank.

Met name een bank die echt een stuk ruimer is. We willen een bank met een hoek of chaise longue zodat we heerlijk languit kunnen liggen en echt kunnen ontspannen. Daarnaast wil ik ook een bank die wat lichter is qua kleur zodat hij in een mooi contrast staat met onze warme visgraatvloer.

Video

In deze bovenstaande video nemen wij jullie mee naar de nieuwe winkel van Fest Amsterdam in Utrecht. Ik schreef al eerder een blog over deze nieuwe winkel in Utrecht met veel foto’s. Wat een prachtige winkel. Ik hou van woonwinkels die ruim zijn opgezet en waar je echt inspiratie kan opdoen. Ik kan hier heel veel tijd doorbrengen om de fijnste woonaccessoires bij elkaar te shoppen. En ja, natuurlijk ook om veel foto’s en filmpjes te maken. Ik ben erg benieuwd wat je van deze video over onze nieuwe droombank vindt.

Abonneer je meteen (gratis) op mijn kanaal om geen video’s te hoeven missen.

 

Fest Amsterdam

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe bank? Of misschien wel een tafel of eetkamerstoelen? Van 17 mei t/m 17 juni 2018 krijg je 10% korting op al jouw meubelen bij Fest Amsterdam! Kijk hier voor meer informatie over deze meubelactie.

Video : Souraya Hassan en Mahmoud Sherif