Souraya Hassan Studio Binti Home ©BintiHome

Vorige week stond ik met mijn eigen huis in de Flair. Ik fotografeer regelmatig binnenkijkers voor o.a. de Flair en Vtwonen en nu was mijn eigen huis aan de beurt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de Flair heeft een mooie beeldselectie gemaakt en het interview, geschreven door Eva Lunshof, is ook erg leuk. Het is echt mijn eigen persoonlijke verhaal geworden. Omdat de Flair een weekblad is ligt het al niet meer in de winkels maar daarom hier de online versie! Ik ben erg benieuwd wat jij van het verhaal vindt.

Klik hier om de PDF te openen om het interview te lezen.

Souraya Hassan Studio Binti Home in de Flair 2015 ©BintiHome

Souraya Hassan Studio Binti Home in de Flair 2015 ©BintiHome

Souraya Hassan Studio Binti Home in de Flair 2015 ©BintiHome

 

Producten shopping :
Ben je benieuwd naar de producten in mijn woning?
Veel van de producten zijn verkrijgbaar in mijn webshop Binti Home Shop maar uiteraard kan je ook altijd even een mailtje sturen met jouw vraag naar info (@) binti-home (.) nl

Bedankt Flair en Eva voor dit mooie stuk!

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home