Grote theemok okergeel en groen WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

Ik hou van thee, véél thee! Daarom zijn deze grote theemok okergeel én theemok mint groen mijn nieuwe favoriete musthaves!

Grote theemok okergeel

In deze blog deel ik graag nog een product uit mijn eigen collectie met jullie, namelijk de grote theemok in okergeel en mint groen. Als je mijn blog vaker leest dan weet je inmiddels dat ik een eigen collectie heb mogen ontwerpen voor WOWN! welke exclusief verkocht wordt bij Kwantum. Nadat in november een aanvullende collectie is gelanceerd zie ik nog steeds mijn eigen ontworpen producten steeds weer opnieuw voorbij komen op social media. Zo leuk dat jullie dit blijven delen! Bedankt daarvoor. Op deze pagina deel ik trouwens een aantal van de foto’s die gedeeld zijn met #wownbybintihome op Instagram. Heb jij ook al een foto gedeeld?

Maar, de grote theemok dus. Ik vind het het allerfijnste om thee uit een grote mok te drinken, het liefst zo groot mogelijk.

Grote theemok okergeel tafelstyling WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

Grote theemok okergeel XL WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

Styling in huis

Ik moet eerlijk bekennen dat met vrijwel alles dat ik koop voor in huis, het moet passen qua kleur of stijl. Ja zelfs het servies. Jullie weten dat okergeel toch wel echt mijn favoriete kleur is dus een grote theemok in de kleur okergeel mocht natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast koos ik voor de kleur mint groen als mooie tegenhanger, samen vormen ze een mooie set!

De mok zelf heeft een zijdeglans afwerken en voor de binnenkant en de rand heb ik gekozen voor hoogglans, dit geeft de grote theemok net even een speelse uitstraling. Ik heb in mijn WOWN! by Binti Home collectie veel gewerkt met contrasten in materiaal. Juist de combinatie van materialen of glans met mat zorgt voor een levendige uitstraling. Soms kan het heel subtiel maar daardoor juist net even anders.

Grote theemok okergeel close WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

Grote theemok groen WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

Tijd voor jezelf

Zeg nou zelf… dit staat toch wel heel gezellig zo? hihi De grote theemok in de kleur matcht goed met het plaid en kussen op de achtergrond. Ik kan gewoon geen genoeg krijgen van de kleur okergeel. Het staat zo gezellig, fris en warm tegelijk. Het zorgt echt voor een lentegevoel.. en dat het hele jaar door!

Ik ben benieuwd hoe jij jouw thee graag drinkt? In een normaal theeglas of ga jij ook voor een grote theemok? Hoe groter hoe beter? Je shopt deze mokken uit de WOWN! by Binti Home collectie in de winkels van Kwantum.

Grote theemok okergeel styling WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg

En hier in de online shop staan trouwens ook nog een aantal items die door mij zijn ontworpen. Ook vind je hier producten van collega’s Ensuus en Zilverblauw. Ook zij hebben hun eigen WOWN! producten.

Meer WOWN! inspiratie?

Grote theemok okergeel geglazuurd WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome.jpg