Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip ©BintiHome

WOWN! collectie is uitgebreid met nieuwe woonaccessoires en meubels en te koop in meer dan 100 Kwantum winkels!

WOWN! collectie uitgebreid

Afgelopen maart hebben we onze eigen WOWN! collectie gelanceerd. Samen met online creatieve ondernemers Ensuus en Zilverblauw hebben we, ieder in onze eigen stijl, een serie producten ontworpen die in meer dan 100 winkels van Kwantum verkrijgbaar zijn. Het is een droom die is uitgekomen : eigen producten ontwerpen die vervolgens in vele huizen gestyled worden. Dat blijft echt onwerkelijk, er zijn zo ontzettend veel foto’s gedeeld op Blogs, Instagram, Facebook. Het is dan ook echt een groot compliment dat jullie mijn eigen ontworpen producten kopen, hier wil ik jullie ook echt voor bedanken! Mijn eigen producten in de stijl die ik mooi vind, de kleuren waar ik zo van hou en met een knipoog naar mijn Egyptische roots.

Het hele WOWN! project is een bijzonder inspirerend proces geweest ( lees er hier meer over), waarbij het mogen samenwerken als WOWN! team zoveel inspiratie en drijfkracht geeft en dan met dit als resultaat. Je kan je voorstellen dat de droom nog groter werd toen we weer nieuwe producten konden gaan ontwerpen als aanvulling op onze huidige WOWN! collectie. Die vervolgens dit najaar weer in de winkels komt te liggen…

WOWN! collectie in de winkels!

En tadaa! Hier zijn ze dan! Een aantal nieuwe woonaccessoires in mijn favoriete kleuren, materialen en weer geïnspireerd op mijn Nederlandse Egyptische roots. Ik vond het erg belangrijk dat de producten goed te combineren zijn met de huidige collectie. Zo zijn ze een mooie aanvulling op de producten die je wellicht al in huis hebt staan uit de WOWN! collectie. De komende tijd zal ik nog wat blogs schrijven met het verhaal achter de producten. Maar hier alvast wat sfeerbeelden van mijn producten die wederom bij Kwantum te koop zijn! Ik ben zo blij met het resultaat en dankbaar dat ik dit heb mogen ontwerpen.

Wat vind je precies in de nieuwe WOWN! collectie van Binti Home?

Vanaf vandaag, 19 november, zijn deze producten exclusief verkrijgbaar in alle Kwantum winkels in Nederland. En uiteraard kan je de producten ook online shoppen op Kwantum. De huidige WOWN! collectie ligt ook nog in de winkels, wel zijn een aantal producten uitverkocht. Mocht je toch nog op zoek zijn naar een specifiek product ( zoals bijvoorbeeld het bijzettafeltje) neem dan even contact op met de klantenservice van Kwantum, zij kunnen vertellen in welke vestiging je de producten kan vinden.

Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip okergeel kussen ©BintiHome

Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip turquoise wandkastje ©BintiHome

Collectie in huis?

Ik vind het echt een eer als mijn eigen ontworpen producten uit de WOWN! collectie een plekje krijgen bij jou in huis. Deel dan ook zeker een foto op Instagram met #wownbybintihome dan kan ik de foto goed terug vinden. Ik ben heel erg benieuwd hoe de producten bij jou in huis staan! Laat mij zeker weten wat je van de nieuwe producten vindt :).

Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip plaids voor de winter ©BintiHome

Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip XL mokken oker en groen©BintiHome

Wown! collectie by Binti Home woonkamer styling tip turquoise wandkastje ©BintiHome

Meer WOWN! inspiratie :

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home