WOWN!

WOWN BY BINTIHOME _WOWN_RebekkaMell_015WOWN!

Onze eigen collectie ontwerpen onder de naam WOWN! dat volledig gefaciliteerd is door Kwantum. Als je mij dit een paar jaar, of nou ja.. vorig jaar had verteld had ik je niet geloofd. Maar dromen komen uit!

Ik heb samen met Suzanne en Anki een eigen interieurcollectie mogen ontwerpen voor WOWN! in ieder onze eigen herkenbare stijl. Vanaf 19 maart 2018 was deze hele WOWN collectie verkrijgbaar in alle winkels van Kwantum en online in de online shop van Kwantum. In november 2018 is hier nog een tweede collectie aan toegevoegd.

Wown bij jou thuis

Ik vind zo leuk om mijn eigen ontworpen producten bij jou thuis te zien! Deel jouw foto met #wownbybintihome op Instagram en wie weet deel ik jouw foto ook hier op de blog! :)

WOWN BY BINTI HOME BIJ JOU THUIS

Hieronder lees je meer inspiratie over mijn eigen Wown by Binti Home collectie.


Grote theemok okergeel en mintgroen | WOWN! BY BINTI HOME

Grote theemok okergeel en mintgroen | WOWN! BY BINTI HOME

Ik hou van thee, véél thee! Daarom zijn deze grote theemok okergeel én theemok mint groen mijn nieuwe favoriete musthaves! Grote theemok okergeel In deze blog deel ik graag nog een product uit mijn eigen collectie met jullie, namelijk de grote theemok in okergeel en...
Shop WOWN! by Binti Home hier

Shop WOWN! by Binti Home hier

Shop WOWN! collectie hier :) een handig overzicht van mijn eigen ontworpen producten. Shop WOWN! Wat een ontzettend leuke reacties heb ik al mogen ontvangen op de nieuwe producten die ik heb mogen ontwerpen voor WOWN!. Het leek mij goed om een aparte blog te schrijven...
Nieuwe WOWN! collectie nu in de winkels!

Nieuwe WOWN! collectie nu in de winkels!

WOWN! collectie is uitgebreid met nieuwe woonaccessoires en meubels en te koop in meer dan 100 Kwantum winkels! WOWN! collectie uitgebreid Afgelopen maart hebben we onze eigen WOWN! collectie gelanceerd. Samen met online creatieve ondernemers Ensuus en Zilverblauw...
Mijn eigen oosterse tafellamp van glas en goud ontworpen

Mijn eigen oosterse tafellamp van glas en goud ontworpen

Ik heb mijn eigen oosterse tafellamp van glas ontworpen voor de WOWN! by Binti Home collectie. Heb jij hem al? Tafellamp van glas en goud Toch is de tafellamp van glas ‘Binti’ wel één van mijn favoriete ontwerpen uit mijn WOWN! by Binti Home collectie die...
Ramadan tafel styling voor het Suikerfeest / Eid [ VIDEO ]

Ramadan tafel styling voor het Suikerfeest / Eid [ VIDEO ]

Het is bijna Suikerfeest, daarom in deze video Ramadan tafel styling tips voor een feestelijke tafel! Ramadan tafel styling Het Suikerfeest is bijna in zicht en speciaal voor deze gelegenheid wilde ik een bijzondere video maken. Een Ramadan video met hierin Ramadan...
WOWN! BY BINTI HOME – SHOP HIER MIJN COLLECTIE!

WOWN! BY BINTI HOME – SHOP HIER MIJN COLLECTIE!

WOWN! by Binti Home collectie is nu verkrijgbaar bij de Kwantum en ik heb nog steeds het gevoel dat ik droom. WOWN! by Binti Home exclusief bij Kwantum Mijn eigen WOWN! by Binti Home collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij de Kwantum, can you still pinch me?! De...
Met interieurmerk WOWN! wordt een droom werkelijkheid

Met interieurmerk WOWN! wordt een droom werkelijkheid

    WOWN!…de dag nadat we WOWN! hebben gelanceerd… dit gaat er door mijn hoofd! The day after Ken je dat gevoel? Dat je wakker wordt, met een voldaan gevoel maar tegelijkertijd een heel ‘druk’ hoofd vol indrukken? Bijvoorbeeld omdat...
OFFICIËLE LANCERING WOWN!

OFFICIËLE LANCERING WOWN!

 WOWN! is officieel gelanceerd! Een unieke samenwerking waarvoor ik een eigen interieurcollectie heb ontworpen welke verkocht wordt bij… WOWN! Ja je leest het goed! Vandaag is dan eindelijk de officiële lancering van WOWN! een feit. Een nieuw merk dat wij meer...