WOWN!

WOWN BY BINTIHOME _WOWN_RebekkaMell_015WOWN!

Onze eigen collectie ontwerpen onder de naam WOWN! dat volledig gefaciliteerd is door Kwantum. Als je mij dit een paar jaar, of nou ja.. vorig jaar had verteld had ik je niet geloofd. Maar dromen komen uit!

Ik heb samen met Suzanne en Anki een eigen interieurcollectie mogen ontwerpen voor WOWN! in ieder onze eigen herkenbare stijl. Vanaf 19 maart 2018 was deze hele WOWN collectie verkrijgbaar in alle winkels van Kwantum en online in de online shop van Kwantum. In november 2018 is hier nog een tweede collectie aan toegevoegd.

Wown bij jou thuis

Ik vind zo leuk om mijn eigen ontworpen producten bij jou thuis te zien! Deel jouw foto met #wownbybintihome op Instagram en wie weet deel ik jouw foto ook hier op de blog! :)

WOWN BY BINTI HOME BIJ JOU THUIS

Hieronder lees je meer inspiratie over mijn eigen Wown by Binti Home collectie.

WOWN! ByBintiHome ©BintiHome-101

OFFICIËLE LANCERING WOWN!

 WOWN! is officieel gelanceerd! Een unieke samenwerking waarvoor ik een eigen interieurcollectie heb ontworpen welke verkocht wordt bij…