Groen wandkastje voor herinneringen planten WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Een groen wandkastje voor het stylen van herinneringen aan de muur.

Groen wandkastje

Decoratie aan de muur is een hele fijne manier om een ruimte gezellig te maken. Of je nou een witte muur hebt of een kleur op de muur, een fotolijst, wandplank of wandkastje maakt het helemaal af. Zoals jullie weten ben ik gek op styling van iedere hoek in huis en dus ook de wanden.

Nadat ik onze tv kast een flinke make over had gegeven was de muur aan de beurt. Rondom de tv heb ik een soort gallerywall gemaakt bestaande uit verschillende lijsten met quotes en foto’s. Voor wat extra variatie heb ik hier een groen wandkastje bij gehangen die ik zelf heb ontworpen.

Groen wandkastje voor herinneringen decoratie WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Oosterse touch

Een groen wandkastje om producten in te stylen en bewaren, dat was mijn idee achter dit ontwerp voor mijn WOWN! By Binti Home collectie. Deze wandkastjes zien we wel al vaker voorbij komen en vroeger werden ze ook veel gebruikt. Denk maar aan de medicijnkastjes. Maar ik vond het leuk om hier een oosterse twist aan te geven. Ik heb daarom zowel de bovenkant als de onderkant van het deurtje voorzien van een organische vorm geïnspireerd op een oosterse deur. Het gouden deurknopje als subtiel accent.

Groen wandkastje voor herinneringen WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Herinneringen en decoratie

Dit groen wandkastje is niet zo groot en daarom gemakkelijk op te hangen op verschillende plekken in huis. Zo hangt hij bij ons bij het tv meubel maar je kan hem natuurlijk ook in de keuken ophangen voor je favoriete mokken of in de slaapkamer om je sieraden in op te bergen. Ook is het leuk om hier je persoonlijke herinneringen in te bewaren, denk aan foto’s van vroeger, een doosje met dierbare items of een mooie kaart. Zelf heb ik hier nu wat decoratie in gezet, planten mogen ook niet ontbreken hihi, maar ik vind het leuk om hierin te variëren.

Je shopt dit groen wandkastje bij Kwantum, zowel in de online shop als in de winkel. Ik ben heel erg benieuwd hoe het kastje bij jou thuis staat. Deel je foto zeker op Instagram met #wownbybintihome, ik vind het altijd leuk om dit terug te zien!

Groen wandkastje voor herinneringen detail deco WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Groen wandkastje voor herinneringen deco WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Meer inspiratie ?