Interieur musthaves Tafellampje messing glas WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Styling zorgt voor sfeer in huis. Daarom hier mijn 3 interieur musthaves voor een kleurrijk interieur.

3 interieur musthaves

Musthaves klinkt bijna alsof het onmisbaar is als je deze items niet in huis hebt. Dat is natuurlijk niet zo, helemaal omdat ik mijn eigen ontworpen WOWN! by Binti Home producten in deze blog als voorbeeld neem ( hihi ze zijn natuurlijk wel een beetje onmisbaar ). Maar toch wil ik met deze blog mijn liefde voor styling met jullie delen. Want wat zijn nou mijn eigen 3 interieur musthaves voor in huis op dit moment?

Zoals jullie weten heb ik een eigen WOWN! by Binti Home collectie mogen ontwerpen welke exclusief verkrijgbaar is bij Kwantum. Afgelopen november is daar een aanvullende collectie bij gekomen. Het is zo leuk om deze producten, die ik zelf heb ontworpen, te mogen stylen in ons eigen huis. Ik heb bewust de keuze gemaakt om producten te ontwerpen waar ik zelf heel blij van word en wat voor mij echte interieur musthaves zijn voor in huis.

Interieur musthaves Tafel lampje WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves : Lamp

Ik heb een lampen tik ontwikkeld door de jaren heen. Goede verlichting is zo belangrijk in huis en daarom mocht de lamp ook echt niet ontbreken in mijn collectie. Naast basis verlichting vind ik het heel fijn om her en der in huis sfeerverlichting neer te zetten in vorm van tafellampjes. Dit staat super gezellig én is een goede manier om verlichting goed te verdelen over een ruimte. Ik ontwierp eerder al een oosterse lamp geïnspireerd op een olielamp. Deze heeft onder andere een mooi plekje op de vintage kast in de babykamer.

Voor deze aanvullende collectie heb ik weer een tafellamp ontworpen met een oosterse look. Dit keer geïnspireerd op de Arabische gatenlampen maar mét een moderne twist. Waar de meeste oosterse lampen volledig van messing of koper zijn heb ik gekozen voor de combinatie van glas én messing. Door de gaatjes aan de onderkant van deze Binti lamp ontstaat er een speels en sfeervol schaduwspel als je de lamp aandoet. Het formaat is klein en daardoor makkelijk te stylen op verschillende plekken in huis. Zo plaats ik het lampje graag in de vensterbank of op ons tv meubel.

Interieur musthaves Tafellampje WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves Vaas wit okergoud dienblad WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves : Vaas

Naast planten mogen bloemen ook niet ontbreken in ons interieur. Het liefst heb ik elke week nieuwe bloemen staan. Ik hou erg van het stylen van bloemen op verschillende manieren. Zowel in kleine vaasjes maar een mooi royaal boeket op de eettafel vind ik ook altijd erg gezellig staan. Daarom ontwierp ik een grote vaas met een brede opening waar je een grote bos kleurrijke of juist simpele bloemen in kan zetten.

De vaas is geïnspireerd op een oosterse kruik, ofwel Olla, en is gemaakt van aluminium. Door een stevige coating kan je gewoon water in de vaas doen. De okergele baan rondom geeft een speelse touch en accentueert de knik in de vaas. De vaas is verkrijgbaar in de winkels van Kwantum.

Het dienblad heb ik ook ontworpen en voor de oplettende volger, het is inderdaad hetzelfde ontwerp als de tafel/poef die ik eerder heb ontworpen. Ik vond het design zo leuk dat ik hier ook een dienblad van heb laten maken. Ook dit dienblad is verkrijgbaar in de winkels van Kwantum.

Interieur musthaves Vaas WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves eyecatcher Okergeel kussen WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves : Kussen als eyecatcher

Zoals jullie wellicht weten ben ik ook echt gek op textiel. Denk aan vloerkleden, plaids en kussens.. kan er niet genoeg van hebben! Een van de interieur musthaves is dan ook zeker een kussen als eyecatcher. Naast mooie basic kussens van linnen vind ik het ook leuk om kussens neer te leggen die nét even anders zijn. Denk aan een kussen met een print, mooi materiaal of aparte structuur. Daarom leek het mij leuk om in mijn favoriete kleur, okergeel, een kussen te ontwerpen welke handgeknoopt is en extra grote pompoms aan de zijkant heeft. Resultaat? Een Binti Kussen met een oosterse touch op de bank die heel goed te combineren is met de andere kussens op onze bank, vind je ook niet?

Interieur musthaves Okergeel kussen woonkamer WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Interieur musthaves Okergeel kussen WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

Ben je benieuwd naar alle producten uit mijn eigen ontworpen WOWN! by Binti Home collectie? Bekijk dan zeker even deze blog met een overview én alle shoplinks. Sommige producten zijn helaas niet in de online shop verkrijgbaar maar alleen in de winkels.

Benieuwd welke producten voor jou echt interieur musthaves zijn! Laat je het weten onder de comments?

Meer inspiratie ? :

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home