Shop WOWN! by Binti Home uitgebreid ©BintiHome-58

Shop WOWN! collectie hier :) een handig overzicht van mijn eigen ontworpen producten.

Shop WOWN!

Wat een ontzettend leuke reacties heb ik al mogen ontvangen op de nieuwe producten die ik heb mogen ontwerpen voor WOWN!. Het leek mij goed om een aparte blog te schrijven waarin je alle producten uit mijn WOWN By Binti Home collectie kan shoppen! In deze blog deelde ik al een overzicht van mijn nieuwste ontworpen producten die vanaf maandag 19 november 2018 exclusief verkrijgbaar is bij Kwantum.

Shop WOWN! nieuwe collectie hier

 

Shop WOWN! collectie voorjaar

Uit de collectie van WOWN! voorjaar zijn nog een aantal producten verkrijgbaar. Sommige zijn helaas uitverkocht en de meeste producten zijn vooral verkrijgbaar in de winkels van Kwantum in Nederland en België. Hieronder een overzicht van de producten die je wel online kan shoppen. Bekijk hier meer sfeerbeelden van de WOWN! collectie uit het voorjaar. Ben je op zoek naar een specifiek product? Neem dan contact op met klantenservice van Kwantum, zij vertellen jou in welke vestiging jij jouw favoriete product kan shoppen!

Deze producten shop je online, de andere producten shop je in de winkels.

Blijf zeker jouw foto’s delen op Instagram met #wownbybintihome, dat vind ik erg leuk om te zien!

 

Ontwerp, styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home