huis vlog hal make over ©BintiHome

Weer een nieuwe huis vlog online! We gingen het afgelopen weekend aan de slag met onze mega hal make over!

Huis vlog – Onze hal make over!

Wellicht heb je een paar dagen geleden onze hal make over al gezien op de blog. Zo, niet neem dan zeker even een kijkje! In deze nieuwe week vlog laat ik zien hoe de restyling van de hal tot stand is gekomen, dat viel nog niet mee ;) hihi. Maar oh wat ben ik blij met het eindresultaat! Dat palmbomenbehang van Graham&Brown hadden we eigenlijk in gedachte in de logeerkamer in Egypte. Maar uiteindelijk toch meegenomen naar Nederland en super blij dat ik dat heb gedaan. Want wat staat het mooi in onze hal. Het is zo fijn binnenkomen!

In de week vlog deel ik ook een handige tip voor de radiatorbekleding én hang ik mijn verzameling ronde spiegels op. Kijk je mee?

huisvlog hal make over ahlan we sahlan schilderij ©BintiHome

H&M Perslunch

Wat was dat heerlijk genieten zeg, de H&M perslunch van afgelopen week. Ik schreef hier al een blog over. Zij presenteerden hun najaarscollectie voor de keukenlijn en daar zaten echt een aantal musthaves bij! Welke dat zijn? Dat zie je in de week vlog. Ook kan je hier de blog die ik schreef teruglezen. O,ja en dit fantastische bord kreeg ik cadeau. Het ontwerp is gemaakt door Fleur des Fleurs, leuk he?

huis vlog H&M perslunch ©BintiHome

Binnenkijken!

Ook fotografeerde ik twee binnenkijkers. Eentje bij een klant van mij waarvoor ik vorig jaar een interieurontwerp heb gemaakt. Ontzettend gaaf om het hele resultaat terug te zien. Aanstaande woensdag staat deze binnenkijker online! Daarnaast ging ik langs bij Tessa, ik leerde haar kennen via instagram en ook haar binnenkijker staat binnenkort live. Genoeg inspiratie dus!

huis vlog binnenkijker amsterdam interieurontwerp ©BintiHome

Benieuwd wat je van deze nieuwe huis vlog vindt! Abonneer je op mijn kanaal om geen video’s te missen want er komen nog een aantal hele toffe videos aan!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bedankt voor het kijken en tot de volgende blog!

Meer video’s zien? :

Bewaren