Binnenkijken

Binnenkijken bij Woonliefhebbers

Ik weet het nog heel goed. De allereerste keer dat ik met mijn huis én gezicht in de Vtwonen stond met een binnenkijker. Dit was alweer in 2014. Wow wat vond ik dat spannend. En wat ben ik (nog steeds) trots op dat eindresultaat!

VTwonen Blogtalk 2014 Binti Home Blog interview

Inmiddels heb ik veel binnenkijkers gefotografeerd. Dit waren veelal bijzondere en unieke huizen met een verhaal. En wat is er nou leuker dan binnenkijken bij woonliefhebbers? Zij hebben nét even andere keuzes gemaakt in hun interieur. En op deze blog kan jij interieur inspiratie op doen voor jouw eigen huis. Voor het decoreren van de eetkamer of slaapkamer. Maar ook kan je de leukste woonaccessoires shoppen voor de woonkamer.

Rum Hemma interieurfotografie binnenkijken ©BintiHome-5

Ik ben benieuwd welke binnenkijker jouw favoriet is!

Een paar van mijn favoriete binnenkijkers :
* Dit moderne familie huis met Etnische invloeden
* Fantastisch sfeervol familie huis in het zuiden
* Uniek wonen op een woonboot in Amsterdam
* Geweldige strakke witte keuken in Vianen!

Bewaren