kleur van het jaar 2018 heart wood, achter de schermen sbs6 designdroom

In mijn nieuwste vlog geef ik een kijkje achter de schermen bij SBS6 Designdroom en wordt de Kleur van 2018 Heart Wood onthult!

SBS6 Designdroom

Leuk dat je er weer bent! Er staat weer een nieuwe vlog live, nummer 11 alweer, dat betekent dat ik al bijna drie maanden aan het vloggen ben. Bedankt voor je support en ik hoop uiteraard dat je de video’s leuk vindt! Het lukt mij niet altijd om de video’s op zondag online te plaatsen, maar ik doe mijn best. In deze vlog neem ik je mee naar Hilversum waar ik een kijkje geef achter de schermen bij SBS6 Designdroom een programma in samenwerking met Ikea. Dit is een nieuw tv programma waarbij een aantal interieurdesigners strijden om de titel : Wie is de beste interieurdesigner van Nederland. Ik moet zeggen dat ik het een heel leuk programma vindt.

Toen ik een tijdje geleden een kijkje nam achter de schermen zag ik al dat de opzet anders is dan we gewend zijn. En toen ik vorige week de aflevering van SBS6 Designdroom bekeek was ik erg enthousiast. En extra leuk is dat ik Monique van der Reijden heb mogen interviewen. Zij verteld alles over de laatste interieurtrends die we volgend jaar kunnen verwachten!

Vlog 11 achter de schermen bij SBS6 Monique van der Reijden, binnenkijker fotograferen

Binnenkijken in een huis met 150 planten!

Ook fotografeerde ik de afgelopen week een binnenkijker bij Jaqueline van Peacock&Peony. Zij heeft maar liefst 150 planten in huis en wauw wat zitten daar beauties tussen. Ik heb dus nog wel wat aan te vullen in huis dacht ik zo ;). De binnenkijker is binnenkort op mijn blog te bewonderen!

Vlog 11 achter de schermen bij SBS6, binnenkijker fotograferen

Vlog 11

Interieurvlog nummer 11 alweer, ik heb zoveel plezier in het vloggen. Ik weet dat de ene week wellicht leuker is dan de ander omdat ik lekker veel op pad ben. Maar ik wil heel graag elke week voor jullie blijven vloggen zodat jullie een kijkje krijgen in mijn leven. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Abonneer je zeker op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s.

 

Bekijk meer video’s :
* Vlog 10 – We staan in de Vtwonen met ons Egyptische huis!
* Vlog 9 – Ik neem jullie mee naar het Ikea event!
* Vlog 6 – Yes! We hebben een nieuw huis!