weekvlog9 dahlia fam flower farm give away ikea event interieurproject kantoor

Yes weer een nieuwe vlog online met dit keer een super leuke dahlia give away, ikea event en interieurproject voor een kantoor!

Dahlia GIVE AWAY

Afgelopen zaterdag plaatste ik een blog met daarin mijn verhaal en foto’s over mijn bezoek aan Fam Flower Farm. Hier heb ik prachtige dahlia’s mogen plukken. Ook in mijn nieuwste vlog laat ik zien hoe deze bijzondere afspraak is geweest. Omdat wij anderen deze bijzondere ervaring ook gunnen doen wij een give away! Plaats een foto op instagram van jouw favoriete plek in de tuin of balkon en leg uit waarom. Gebruik hiervoor de hashtag #bintihomeXfamflowerfarm. Aanstaande vrijdag 1 september kiezen wij een winnaar uit die zelf ook een kijkje krijgt op het dahlia veld van Fam Flower Farm en ook armvol dahlia’s mag gaan plukken! Doe mee op instagram en ik ben benieuwd naar jouw favoriete plek in de tuin!

Fam Flower Farm Dahlia kwekerij concept bloemen styling ©BintiHome

Interieurproject kantoor

Ik werd benaderd door een klant van mij waarvoor ik drie jaar geleden het kantoor heb ingericht. Ze kregen een extra ruimte erbij en gaven mij de opdracht deze ook weer in te richten. Een super leuke opdracht uiteraard met een zeer korte oplevering. Hard gewerkt dus!

weekvlog9 dahlia fam flower farm give away ikea event interieurproject kantoor

Ikea event in Zaandam

Ook hier schreef ik al een blog over, het Ikea pers event in Zaandam bij Lab44. Naast foto’s is het natuurlijk ook leuk om bewegend beeld te zien, dus neem daarom zeker een kijkje in deze vlog. Ik vind dit soort evenementen altijd zo gezellig!

Ben je benieuwd naar meer video’s? Abonneer je dan zeker even op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s! Benieuwd wat je van deze nieuwe vlog vindt!

VLOG

Bekijk hier de nieuwste vlog!

Bewaren

Video en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren