Keukenlijn najaarscollectie van H&M Home ©BintiHome

Gisteren was ik uitgenodigd voor een gezellige lunch in Amsterdam voor de lancering van de keukenlijn najaarscollectie van H&M Home.

Keukenlijn najaarscollectie van H&M Home

Hoe kan je een nieuwe keukenlijn beter lanceren dan met een heerlijke lunch? Dat moest H&M gedacht hebben toen ze een speciale lunch organiseerden voor een gezellige groep pers. We waren uitgenodigd bij Ninour in Amsterdam, voorheen een winkel maar een hotspot voor catering en je kan de ruimte huren voor meetings, events en andere speciale gelegenheden. Een super inspirerende plek en toen ik binnenkwam zag ik een prachtig gedekte tafel staan. Hierop stond uiteraard de keukenlijn najaarscollectie van H&M Home gepresenteerd.

Keukenlijn najaarscollectie van H&M Home ©BintiHome

Keukenlijn Najaarscollectie H&M Home 2017 ©BintiHome

Goud accenten en reliëf

Wat mij meteen opviel waren de prachtige gouden accenten in het servies en decoratie. Zo ben ik helemaal weg van de borden van porselein met een mooi structuur en gouden rand. De bijhorende kopjes met reliëf en gouden rand zijn toch ook super cute? Uiteraard kan het gouden bestek ook niet ontbreken op de tafel. Wat ik zo mooi vind is dat het goud echt een chique en bijna traditionele touch geeft. Het tafelkleed van gewassen linnen in beige zorgt voor een natuurlijke basis. Er stonden ook diverse karaffen op tafel in zowel transparant als grijs welke een fantastisch relief hadden. Ze ogen bijna een beetje Arabisch vind je niet?

Keukenlijn Najaarscollectie H&M Home 2017 ©BintiHome

Tafelstyling met een botanische touch

Naast de mooie keukenlijn najaarscollectie van H&M Home stond de tafel ook vol met prachtige kleurrijke bloemen. Dit gaf echt een botanische touch aan deze tafelstyling. De kaarsen zorgden echt voor een warme sfeer. Een echt gezellig herfstgevoel terwijl buiten de regen tegen de ramen tikt. Ondanks dat ik nog wel hoop op wat zon kan ik ook wel weer genieten van de warme sfeer van het najaar. Lekker decoreren in huis, koken voor familie en vrienden en genieten van lang tafelen.

Dat lang tafelen deden wij overigens ook tijdens deze lunch. Heel relaxed hebben we genoten van meerdere heerlijke gerechten welke bereid werden door Ninour. De Blueberry Pancake was mijn favoriet alhoewel die Cheesecake ook echt heerlijk was! De presentatie van het eten zag er echt uit als een feestje. Zowel de foodstyling op het bord maar ook de presentatie op diverse gouden serveerschalen. En in diverse metalen schaaltjes werden hummus dipjes geserveerd. Dat zag er zo mooi uit!

Keukenlijn Najaarscollectie H&M Home 2017 ©BintiHome

Keukenlijn najaarscollectie van H&M Home ©BintiHome

Bedankt H&M voor deze heerlijke lunch!

Meer zien van H&M Home? Bekijk dan de nieuwe collectie hier!

Keukenlijn najaarscollectie van H&M Home ©BintiHome

Wellicht vind je de volgende blogberichten ook leuk:
* Nieuwe collectie van Ikea
* Tafeldekken voor een tuinfeest ( maar ook leuk voor binnen)
* Welke kleur krijgt de eikenhouten eettafel?

Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren

Bewaren