Hal make over met Sea Foam op de muur en Rich Butterscotch Klaar voor kleur hal make-over Flexa Creations serie ©BintiHome-4

Gisteren deelde ik al het resultaat van onze bohemian hal make-over. Ik heb al zulke leuke reacties mogen ontvangen. Maar ik had nog iets extra’s voor jullie, namelijk een stylingvideo! Ik heb de hele metamorfose vastgelegd en daarom hier nog meer hal inspiratie voor jullie.

Hal make-over video

In deze hal make-over video zie je goed hoe onze hal eerst was en welke stappen ik heb genomen om de hal deze bohemian stijl te geven. Waar de hal eerst meer contrast had door de kleur turquoise is de hal nu zachter en warmer. Wel heb ik de ronde spiegels weer opgehangen omdat ik dit gewoon super gezellig vind staan in de hal. Ik ben benieuwd wat je van de video vindt, veel kijkplezier!

Shop de stijl : De hal

Omdat ik vaak vragen krijg waar items vandaan komen deel ik hier een overzichtje van alle woonaccessoires die gebruikt zijn in deze hal make-over. In de video liet ik al een aantal woonaccessoires zien. Maar hier de hele lijst. Veel shopplezier :)

Hal make over met Sea Foam op de muur en Rich Butterscotch Klaar voor kleur hal make-over Flexa Creations serie ©BintiHome-5

Hal make-over : shop de stijl

Hal make-over met Sea Foam op de muur en Rich Butterscotch Klaar voor kleur hal make-over Flexa Creations serie ©BintiHome

Meer inspiratie opdoen voor een hal make-over?