Hal restyling BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

Op mijn instagram deel ik geregeld foto’s van mijn huis, waaronder mijn hal/entree. Maar naast deze hal heb ik ook nog een hal, ook wel de bijkeuken, aan de achterkant van mijn huis. Vanuit de woonkamer kan je via deze hal/bijkeuken naar de keuken, douche, toilet en naar het achterplaatsje. De wanden waren allemaal wit en ik had er, tot een paar weken geleden, niet zoveel aandacht aan besteed. Maar na de restyling van mijn logeerkamer heb ik de smaak te pakken en wil ik alle ‘vergeten’ ruimtes in huis een restyling geven. En dat is juist zo leuk om te doen, een huis stap voor stap inrichten…

Hal restyling
Deze hal of bijkeuken is ruim en heeft mooi lichtinval. Ik vind de deur naar de keuken prachtig en door het raamwerk is de okergele wand van de keuken ook vanuit deze hal te zien. Toen ik hier kwam wonen waren alle wanden wit en zo ook de wanden in de hal. Om de lijn van keuken optisch gezien door te trekken koos ik ervoor om de wand in de hal ook een okergele kleur te geven. In plaats van de wand ook in de okergele kleur te schilderen koos ik voor een andere uitstraling, namelijk het gebruik van Van Gogh behang van BN Wallcoverings.

Van Gogh behang ‘Wheatfield with a reaper’
100 jaar voordat ik werd geboren, in 1889, schilderde Vincent van Gogh het beroemde schilderij ‘Wheatfield with a reaper’. Dit schilderij stond voor Van Gogh als symbool voor de eeuwige cyclus van de natuur en de vergankelijkheid van het leven. BN Wallcoverings heeft een prachtige collectie gemaakt in samenwerking met het Van Gogh Museum waarbij verschillende bekende schilderijen van Van Gogh verwerkt zijn in behang. ‘Geen kunst aan de muur maar kunst op de muur’. Ik was meteen helemaal weg van dit behang en het heeft ook nog eens perfecte kleur naast de okergele muur van de keuken. De structuur in het behang zorgt voor een speelse en levendige uitstraling. Echt een kunstwerk op de muur!

Styling van de hal
Voor de aankleding van de hal heb ik de gele kleur doorgevoerd in de prullenbak van Ikea welke ik als plantenpot gebruik. Het gebruik van groen in deze ruimte sluit mooi aan het bij het okergeel. Ik hou ervan om planten te gebruiken in elke ruimte in huis voor levendige en warme uitstraling. De orchidee, welke ik een tijdje geleden kreeg tijdens Giftsuite, blijkt ook een goede match in deze hal. Ik vind het zo mooi om te zien als producten soms zo goed passen in een bepaalde ruimte of setting. De grote broodplank komt bij Combitex en Even Anders vandaan en is een leuke verwijzing naar het schilderij en de keuken. Aan de wand heb ik drie verschillende fotolijsten opgehangen in de kleur wit. De witte lijsten zorgt voor een harmonie met de deur en de trap in de keuken. In de leuke container van Figr.1 heb ik wat takjes neergezet, maar hier kan je natuurlijk ook een mooie bloem in zetten. Deze stijlvolle containers zijn te koop via bintihomeshop.nl.

Ik ben erg benieuwd wat je van deze restyling vindt en of jij net zo weg bent van het Van Gogh behang als ik! Fijne zondag!

BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home-3

 

Hal restyling BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

Hal restyling BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

Hal restyling BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

Hal restyling BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

BN Wallcoverings Van Gogh ©Binti Home

 

Interieurstyling
Heb jij ruimtes in huis waar je niet uit komt? Wil je een ruimte een restyling geven? Wellicht kan ik je helpen met het inrichten bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal? Ik ben met mijn interieurstudio gevestigd in de Bollenstreek maar ik realiseer interieurprojecten door het hele land. Neem eens een kijkje op mijn projectwebsite om te kijken naar de stylingprojecten die ik tot nu toe heb gerealiseeerd.

 Styling en fotografie : Souraya Hassan, studio Binti Home

Deze blog is gemaakt in samenwerking met BN Wallcoverings.