Metamorfose trap met mozaïek trapstickers + winactie

Trap metamorfose met trap stickers mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

In deze blog deel ik graag een super leuke mini metamorfose in mijn keuken. Ik heb mijn witte trap namelijk een make over gegeven en daar maakte ik ook een video van!

Trapstickers mozaïek tegels

Toen ik twee jaar geleden in dit huis kwam wonen waren alle wanden wit inclusief de trap. Ik vond het een erg fris en prettig gezicht om de trap wit te laten. Maar sinds een paar weken begon het te kriebelen en wilde ik eigenlijk wel wat met de trap doen. Er zijn natuurlijk verschillende stylingideeën voor de trap, samen met Serena Verbon keek ik naar de verschillende traptrends voor Praxis. Toen ik op zoek was naar een mooi behang voor een interieurontwerp voor een klant van mij stuitte ik op deze trapstickers van mozaiek. En ik dacht meteen, die wil ik hebben! Zo werkt het ook vaak bij mij dat als ik een product tegen kom waar ik meteen helemaal weg van ben, dan wil ik het ook echt toepassen in mijn interieur.

Trap metamorfose met trap stickers mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

Trap metamorfose met trap stickers mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

‘De mozaïek tegels in mint passen perfect bij de warme okergele kleur van mijn keuken’

Metamorfose van mijn witte trap

Hoe ga je aan de slag met de metamorfose van een trap? Ik denk dat de stickers het mooiste uitkomen op een neutrale effen trap in een lichte kleur. Met name omdat het mozaïek patroon al best aanwezig is. Ik heb even getwijfeld of ik het mozaïek patroon in een okergele uitvoering zou kiezen, je kan de stickers namelijk op maat laten maken, maar ik koos toch voor mint. Ook dit past erg mooi bij mijn okergele muur ( F2.35.65 Flexa ). En zoals je in de video kan zien is het een heel makkelijk product welke binnen no time op de trap bevestigd zit. Je hoeft niets te plakken maar de stickers blijven door middel van een soort zuignap systeem goed bevestigd aan de trap.

Trap metamorfose met trapstickers voor na mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

Trap metamorfose met trap stickers mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

Stylingvideo – Hoe geef je de trap een restyling?

Ik heb een nieuwe video online geplaatst op mijn kanaal. Een korte video waarbij ik je laat zien hoe je jouw trap een mini make kan geven. Abonneer je meteen even op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s. Elk weekend staat er weer een travelvlog, stylingvlog of een vlog met een kijkje achter de schermen online!

Winnen : Win jij deze trapstickers mozaïek mint?

En omdat ik zo blij ben met mijn nieuwe trap lijkt het mij hartstikke leuk om één van jullie ook blij te maken. Daarom mag ik, in samenwerking met Behangfabriek, één set trapstickers Mozaiek weggeven. Wat je daarvoor moet doen?

 • Deel een foto op instagram en/of Facebook van jouw trap
 • Vertel daarbij waarom jij deze trapstickers mozaiek wil winnen
 • Voeg daar de hashtags #bintihometrapmakeover en @behangfabriek & @bintihome aan toe
 • Volgende week zondag 25 september maak ik de winnaar bekend!

Trap metamorfose met trap stickers mozaiek mint Behangfabriek ©BintiHome

Vond je deze blog leuk? Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie!

Meer artikelen die je wellicht leuk vindt :

 

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home Blog

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 reacties

 1. Wauw echt heel mooi!

 2. Mooie trapkleuren! hoop dat het staat bij het interieur

 3. Huilen met de pet op dat ik net deze winactie heb gemist! Mijn trap is een hel. We zijn al weken bezig met het afschrapen van lijmresten, nu dat ie eindelijk een beetje glad is lijkt dit me de perfecte opfleurder! (is dat een woord?)

  Geweldig! Thanks voor de tip! Jammer dat ik te laat ben bij je winactie :)

 4. N u baal ik dat ik naar een appartement zonder trap ga verhuizen, haha. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou zijn zeg, heel tof!

  • haha wat leuk om te horen Hermien! Ons huis in Egypte heeft helaas ook geen trap maar misschien ons volgende Nederlandse huis weer wel. Je kan zoveel leuke dingen doen met de trap! Heb je de blog over de tegelstickers voor de badkamer al gezien? Erg leuke en goedkope oplossing ipv een hele badkamer verbouwing!

 5. Pingback: Patterned Tiles Roundup: LI's Favorite Patterned Tiles

 6. Pingback: Add Patterns Indoors and Outdoors With Encaustic Or Cement Tiles - MISS ALICE DESIGNS

 7. Super leuk voor op je trap! Weer wat inspiratie uit kunnen halen, bedankt voor het delen Souraya!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.