Portugese tegels zeil entree van Beijaflor en visgraatvloer Moduleo ©BintiHome

Portugese tegel zeil in onze hal van Beija Flor zorgt voor een warm en kleurrijk welkom.

Portugese tegel zeil

Nadat wij de vinyl visgraatvloer van Moduleo hebben laten leggen was er nog wel een ‘gat’ bij de deur. Hier wilden we graag een inloop mat. Ik heb lang gezocht wat hier dan mooi zou staan tot ik op het merk Beija Flor stuitte.

Portugese tegel zeil van Beija Flor was de perfecte oplossing als inloop mat. Wij wonen in een appartement en hebben een overdekte hal voor onze deur. Hierdoor is het niet perse nodig om echt een functionele inloop mat neer te leggen omdat je buiten je voeten al kan vegen. Daarom kozen wij voor een mat van vinyl, hetzelfde materiaal als de visgraatvloer.

Portugese tegels zeil hal van Beijaflor en visgraatvloer Moduleo ©BintiHome

Hal visgraatvloer portugese tegel zeil make over ©BintiHome

Maatwerk inloop mat

Als je op de website van Beija Flor kijkt zie je dat ze veel verschillende designs en maten hebben. Zowel placemats voor op tafel als matten / lopers voor op de vloer. Ze werken wel met vaste maten en maatwerk is niet mogelijk. De maat voor onze inloop mat ( +/- 150 x 130cm ) zat er niet bij. Toch kreeg ik dit prachtige Portugese tegel zeil niet uit mijn hoofd.

Ik koos daarom 2x voor de maat 70 x 180 cm ( de runner ) en heb deze versneden totdat de vloer uiteindelijk past. In een eerdere vlog laat ik zien hoe ik dit Portugese tegel zeil heb toegepast. Zoals je in de video ziet, best een klus maar zo trots op het resultaat!

Vanaf 13:45 minuten zie je hoe ik met het het zeil aan de slag ga.

Wil je geen video’s missen? Abonneer je dan gratis op mijn Youtube kanaal!

Portugese tegels zeil entree van Beijaflor en visgraatvloer Moduleo ©BintiHome

Hal visgraatvloer portugese tegel zeil make over ©BintiHome_-3

Kleur in de hal

Een echte eyecatcher in onze hal is toch wel de turquoise kast. Zodra ik een foto van deze kast op mijn Instagram plaats krijgt hij zoveel reacties en likes! Het is dan ook wel een hele mooie kast ;) hihi. Ik verfde hem een aantal jaar geleden in de kleur Atria van Pure and Original. Deze kleur geeft de hal zoveel warmte en staat prachtig met de natuurlijke tinten van de visgraat vloer, het hout in de spiegels en de goud accenten.

Ik koos daarom voor het Portugese tegel zeil waar deze turquoise kleur ook in terug komt. Op deze manier verbind je de twee plekken in de hal met elkaar en ontstaat er een balans.

Portugese vloer in de hal met Beijaflor ronde houten spiegels in de hal ©BintiHome

Portugese tegel zeil entree van Beijaflor en visgraatvloer Moduleo ©BintiHome

Shop the look :

Portugese tegel zeil entree van Beijaflor en visgraatvloer Moduleo ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze post is een samenwerking, het Portugese tegel zeil mocht ik uitzoeken bij Beija Flor.