Pastel slaapkamer met bakstenen muur ©BintiHome

Deze pastel slaapkamer met wit bakstenen muur is toch om bij weg te dromen?

Stop maar met dromen, want jij kan deze pastel slaapkamer ook zelf thuis creëren! Ik heb hem gestyled voor een photoshoot voor Stek Magazine. Maar jij kan dezelfde pastel slaapkamer inrichten met de volgende stylingtips. Uiteraard deel ik ook de shoplinks met jullie zodat je ook aan de slag kan gaan met deze producten in jouw slaapkamer :).

Pastel slaapkamer

Ik hou altijd erg van pastelkleuren, ze geven de ruimte een zachte uitstraling. Daarnaast kan je de pastel kleuren ook toepassen in veel verschillende woonstijlen. Als je pastel toevoegt aan een ruimte zorg je voor wat zachte elementen en dat is perfect als je bezig bent met het inrichten van de slaapkamer. Het is alweer een tijd geleden dat ik deze slaapkamer stylde in het prachtige huis van Odyvet.

Pastel slaapkamer met bakstenen muur en dutch design ©BintiHome

Pastel slaapkamer met bakstenen muur en Luna lamp Ontwerpduo ©BintiHome

Wit bakstenen muur in de slaapkamer

De eyecatcher in deze pastel slaapkamer is natuurlijk de wit bakstenen muur. Odyvet is gezegend met een echte bakstenen muur en in het wit ziet deze er prachtig uit. De stijl van deze kamer zou ik omschrijven als modern en industrieel. Maar omdat zowel de bakstenen muur en de houten vloer wit zijn heeft de ruimte toch een zachte en frisse uitstraling.

Als jij geen bakstenen muur hebt in huis maar je wilt er toch dezelfde uitstraling dan kan je deze wand natuurlijk ook nabootsen. Ik ben geen grote fan van ‘nep’ maar er zijn nu fantastische behangcollecties uitgebracht wat bijna niet van echt te onderscheiden is. Denk bijvoorbeeld aan dit  factory wallpaper maar ook deze NLXL collection bestaat uit fantastische behang opties van materialen die echt lijken. Daarnaast heb ik in onze slaapkamer in Cairo ook een hoofdbord van hout behang gemaakt.

Pastel slaapkamer met bakstenen muur en nude tinten ©BintiHome

Interior inspiration pastel bedroom with peach nude and a white brick wall ©BintiHome

Hoe style je een pastel slaapkamer?

Deze slaapkamer heeft een hele gezellige en warme uitstraling door de toevoeging van de pastelkleuren. Voor de styling van deze pastel slaapkamer heb ik gekozen voor verschillende nude en perzik tinten gecombineerd met wit. De basis van de slaapkamer is al wit maar toch heb ik met wat witte accessoires gewerkt voor wat extra gelaagdheid én balans. Dus naast de woonaccessoires in de accentkleuren peach en nude is het ook goed om voor wit te gaan. Zo is de ruimte in harmonie. Ga jij dit ook toepassen in jouw slaapkamer?

Shop de stijl

Naast de styling tips is het natuurlijk ook leuk om te weten waar al deze mooie producten vandaan komen. Zo leen ik voor elke photoshoot weer producten bij verschillende winkels om zo een inspirerende setting neer te zetten. Ik ben benieuwd welke items uit deze shoot jouw favorieten zijn?

Pastel slaapkamer met bakstenen muur en monkey lamp Seletti ©BintiHome

Veel succes met het creëren van jouw eigen pastel slaapkamer. Daarnaast ben ik erg benieuwd wat je van deze slaapkamer styling vindt. Dus laat mij het zeker weten onder deze blogpost. Dat vind ik altijd leuk om te lezen!

Opzoek naar meer slaapkamer inspiratie?

Daarnaast Bohemian slaapkamer is ook prachtig uitgevoerd met de trendkleur roze! Deze styling heb ik gedaan voor Marguchi Caïro.

Styling and fotografie : Souraya Hassan voor Stek Magazine

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren