Shopvlog babykamer favoriete babymerken Binti home

XL Shopvlog : Mijn favorieten babymerken voor de babykamer

Favorieten babymerken voor de babykamer

We gaan gewoon nog even door met de Binti baby inspiratie. Want naast de blog over het botanische babykamer behang en de make-over van de vintage kast vind ik het ook leuk om met jullie mijn favoriete babymerken te delen! Ik ben samen met mijn moeder op pad geweest naar verschillende winkels waaronder Babypark, Archivestore en de Boerenbonthal.

Ja zoals je leest echt een mix van winkels en dat zou ik je eigenlijk ook aanraden. Bij Babypark ( Gouda ) vind je eigenlijk alle grote merken onder één dak én alle essentials die je nodig hebt voor de baby en babykamer. Bij Archivestore in Amsterdam hebben we ons juist weer laten inspireren door unieke merken en de prachtige sfeer. De Boerenbonthal stond al een tijdje op ons lijstje want mijn moeder kan alles maken van textiel. We hebben dan ook allerlei stoffen gekocht waar zij dekens en lakens van heeft gemaakt.

Mocht het zo zijn dat je tijdens jouw zwangerschap de mogelijkheid hebt om een babybeurs te bezoeken, doe dat dan zeker! Zo zijn wij naar het In de Wolken Festival geweest van Ouders van Nu maar ook nam ik een kijkje bij We Are Pregnant festival in Utrecht waar ik een heuse babyshower kreeg met 10 lieve volgers! Twee beurzen die niet massaal zijn maar juist heel inspirerend en hier vind je een verzameling van de meest prachtige merken bij elkaar! Dus neem zeker even een kijkje.

Moodboard shopvlog favoriete babymerken 2019

Favoriete babymerken

En tijdens het bezoeken van de winkels, beurzen en veel zoeken op Instagram verzamelde ik een wishlist van producten van allerlei mooie merken. In onderstaande video laat ik uitgebreid zien wat ik zoal heb geshopt voor de Binti baby kamer. En hier een korte opsomming van diverse inmiddels favoriete babymerken en wat ik heb gekocht. Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat je ervan vindt en of hier ook iets voor jouw babykamer bij zit.

Video Shopvlog babykamer

In deze video neem ik jullie uitgebreid mee tijdens het shoppen van mijn favoriete babymerken voor de babykamer. Het was ontzettend leuk om alles stap voor stap bij elkaar te verzamelen, ik ben dan ook erg benieuwd welke van de merken jouw favoriet is?

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen.

Meer inspiratie voor de babykamer? :

Video : Souraya Hassan, Binti Home