Hammam34 ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-9

Afgelopen maandag ben ik in de middag naar ShowUp event geweest. Het was alweer de zesde editie, waarvan de tweede keer op deze prachtige locatie in Expo Haarlemmermeer waar ik vorig jaar, voor de aankondiging van de nieuwe locatie, de foto’s heb gemaakt. Ik het mooi om te zien hoeveel dit prachtige event is gegroeid in de afgelopen jaren. Steeds komen er weer nieuwe, bijzondere en inspirerende merken bij. Het is de mooie mix van gevestigde merken en nieuwe ontwerpers wat dit event zo uniek maakt.

Hammam 34
Prachtige presentatie van Hammam34 waarbij de producten heel mooi tot hun recht komen. De nieuwe Stone Washed Throw collection zijn in vier prachtige kleuren verkrijgbaar, ik vind de forest green super! De stonewashed hammamdoek in de kleur blauw is verkrijgbaar in mijn webshop, zowel als handdoek te gebruiken maar ook mooi als plaid!

Hammam34 ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-9

Doing Goods
Wat een geweldige uitstraling heeft dit bedrijf Doing Goods. Ik was nog niet bekend met dit merk maar de etnische uitstraling vind ik prachtig. Ik ben helemaal weg van de ananas vaas, wat een prachtig exemplaar, ik weet al een mooi plekje in mijn huis!

Doing Goods ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-2

Doing Goods ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-2

Doing Goods ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-2

Doing Goods ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-2

Doing Goods ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-2

I love my type
Ik was heel erg onder de indruk van deze prachtige posters en kaarten van I Love my Type. Ontworpen en opgericht door Kathrine Højriis uit Denemarken. Het kleurenpalet en de krachtige en positieve woorden zorgen voor een sfeervolle en warme uitstraling.
ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-14

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-32

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-7

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-13

Studio Snowpuppe
Wat een mooie presentatie van Studio Snowpuppe. Ik ben helemaal weg van de lamp Moth Gradiënt. Collected by Ginger is een nieuw agentschap voor nieuwe designers uit Europa. De prachtige woonaccessoires zag ik al tijdens Het Designkwartier in Den Haag. De Totide klok is nog steeds mijn favoriet!

Snowpuppe ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-21

Snowpuppe ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-21

Hella Duijs
Leuk om Hella in het echt te ontmoeten. Ze heeft een prachtige display gemaakt voor haar collectie vazen, waarvan Liesje verkrijgbaar is op Bintihomeshop.nl

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-11

Hella Duijs ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-11

Fest Amsterdam
Deze prachtige Dunbar bank van Fest Amsterdam is echt een eyecatcher in een prachtige stof van Kvadrat. De nieuwe kussens zijn ook super, het licht roze kussen met stippen en palmboom zou erg mooi staan op mijn Edge bank!

Fest Amsterdam ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-16

Fest Amsterdam ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-16

Meraki
Een nieuw merk bestaande uit lifestyle en verzorgingsproducten ontwikkeld in Denemarken. Een prachtige Scandinavische uitstraling en heerlijke natuurlijke geuren. Het ruikt niet alleen lekker maar de producten zien er ook nog eens prachtig uit!

Meraki ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-19

Meraki ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-19

 

Vlinder & Vogel
Prachtig ‘frame’ vol met bloemen gemaakt door ontwerpstudio Vlinder & Vogel. Heel kleurijk en ontzettend leuk als fotomoment op een bruiloft of andere gelegenheid!

Vogels en bloemen augustus 2015 ©Binti Home-23

Vogels en bloemen augustus 2015 ©Binti Home-23

 

Zand-erover
Ontzettend trots op mijn oud collega Sandy Visser. Ze had altijd al de droom een eigen lijn te beginnen en heeft nu een prachtige collectie tassen ontworpen onder de naam Zand-erover.

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-5

 

Storebror
Wat een geweldige stand van Storebror! De hele sfeer van de stand klopt zo goed met de uitstraling van het merk en de producten. De gele auto maakt het helemaal af, ik heb meteen zin in een roadtrip!ShowUp Storebror augustus 2015 ©Binti Home-31

 

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-34

 

Taiwan Lantern
Wauw! Deze traditionele Taiwanese lantaarns van Taiwan Lantern in een vernieuwende moderne uitstraling zijn werkelijk prachtig! Helemaal weg van de Vintage collectie en wat zou die lantaren mooi hangen óf staan in mijn huis.
ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-30

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-29

 

Yesiwood
Leuk om Marion van Yesiwood eens te ontmoeten. Ik volg haar al een tijdje op instagram en vind haar stijl heel fris en mooi. Het hout in de prints lijkt net echt wat het product uniek en bijzonder maakt!

ShowUp Yesiwood augustus 2015 ©Binti Home-33

ShowUp Yesiwood augustus 2015 ©Binti Home-26

 

Sigebert
Vernieuwend en sfeervol zijn de producten van Rob Meggelaars van Sigebert. De tafeltjes met mooie print en verhard met glasvezel vind ik super leuk maar ook het kleurgebruik in de kasten geven een mooie natuurlijke uitstraling.
ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-27

ShowUp augustus 2015 ©Binti Home-28

 

Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home