Locatiefotografie voor ShowUp

Vandaag ga ik naar ShowUp, tradeshow for Home & Gift in Vijfhuizen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik ben benieuwd naar alle nieuwe collecties van de merken die aanwezig zijn. Wat ik niet eerder gedeeld heb maar wat wel erg leuk is, is dat ik de fotografie heb gedaan van de locatie. Vorig jaar werd ik benaderd door ShowUp met de vraag of ik foto’s wilde maken van Expo Haarlemmermeer voor het persbeeld over de nieuwe locatie. Een hele fijne locatie om te fotograferen en ik neem mijn camera natuurlijk mee om een verslag te doen over deze beurs. Fijne dag vandaag!

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

 

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

Industrieel Expo Haarlemmermeer - © Binti Home

 Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

1 reactie

  1. Pingback: ShowUp een uniek event met mooie merken en nieuwe ontwerpers | Binti Home Blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.