Gisteren was ik in Den Haag voor de tweede editie van het Designkwartier. Een inspirerende dag met veel moois, nieuwe ontwerpen, veel koffie en bij praten met bekenden. We begonnen met een groepje bloggers in het warenhuis WOTH (Week Only treasure Hunting ). Dit is het huis van Mary Hessing, hoofdredacteur van Eigen Huis & Interieur, zij heeft haar huis dit weekend ingericht met design en ontwerpers naar haar hart. Wat een prachtige woning! Dit weekend deel ik meer foto’s van WOTH. Daarna door verschillende straten gelopen om mooie winkels en design te spotten in de Zoutmanstraat, Piet Heijnstraat en Jan Hendrikplein/straat.

Ik woon zelf 20 minuten van Den Haag vandaan maar kom er bijna nooit. Ik denk na het zien van deze inspirerende wijk dat ik zeker vaker terug kom!

Video : Souraya Hassan, Binti Home