WOWN! by Binti Home Kwantum ©BintiHome

WOWN! by Binti Home collectie is nu verkrijgbaar bij de Kwantum en ik heb nog steeds het gevoel dat ik droom.

WOWN! by Binti Home exclusief bij Kwantum

Mijn eigen WOWN! by Binti Home collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij de Kwantum, can you still pinch me?! De hele collectie shop je online in de webshop van Kwantum en een gedeelte is verkrijgbaar in maar liefst 113 winkels van Kwantum in Nederland en België. De WOWN! collectie had al een aardige pre-launch want afgelopen weekend waren sommige producten al verkrijgbaar bij verschillende Kwantum filialen. De collectie moest natuurlijk volledig beschikbaar zijn op maandag de 19e maart voor de officiële launch. Maar daardoor hebben jullie al aardig wat WOWN! producten geshopt en gedeeld op instagram. Echt zo bijzonder om te zien! Je kan de producten terug zien onder #wownbybintihome, niet iedereen gebruikt deze tag nog maar als je hem gebruikt zal hij hier zichtbaar zijn! Super leuk om terug te zien. Blijf dan ook zeker jouw geshopte WOWN! producten delen. ( Ook Suus #wownbyensuus en Anki #wownbyzilverblauw hebben eigen hashtags).

Gisteren ben ik samen met Suzanne bij de Kwantum in Zoeterwoude en Leiderdorp geweest. Wat ontzettend bijzonder om je eigen ontworpen producten in de schappen te zien liggen! Ik was vrijdag al even een kijkje wezen nemen in Cruquius samen met mijn moeder maar toen lag natuurlijk nog niet alles er. De medewerkers van de winkel in Zoeterwoude hadden écht hun best gedaan met de styling. Dat is dan ook zo mooi om te zien dat ook zij mega enthousiast zijn! Ook in Leiderdorp werden we zo lief ontvangen, ik heb zin om weer op WOWN! tour te gaan haha. Binnenkort delen we op de blog van WOWN! nog wat foto’s van gisteren. Wat was dat een bijzondere dag, ik blijf het herhalen haha maar het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk.

Een overzicht van mijn WOWN! by Binti Home collectie :

WOWN! By Binti Home

WOWN! shoppen

Zoals ik hierboven schreef is de collectie gisteren live gegaan. Helaas zijn alleen nog niet alle producten van mijn WOWN! By Binti Home collectie beschikbaar. Ik kreeg al veel vragen wanneer deze producten dan wel te koop zijn. Ik deel daarom hier de verwachte data dat de producten verkrijgbaar zijn zodat jij weet wanneer je de producten wél kan shoppen. Dus zet het in je agenda! haha

In de winkel en online :

  • De tafel / poef – Verwacht 9 april / week 15
  • Spiegel – Verwacht 26 maart / week 13

Alleen online :

  • Plaid – Verwacht 2 april / week 14
  • Decoratie schalen (wand) – Verwacht 26 maart / week 13
  • Wandhaak rond brass – Verwacht 26 maart / week 13
  • Manden – Verwacht 26 maart / week 13
  • Placemats zouden elk moment online moeten staan

Dus voor het tafeltje en het plaid nog heel even geduld hebben maar ik deel het uiteraard op Instagram zodra het beschikbaar is! Volg mij dan ook zeker daar om als eerste op de hoogte te blijven :) De andere items komen naar verwachting volgende week online en de spiegel in de winkel. De andere producten die je op de foto’s ziet kan je natuurlijk wel gewoon al shoppen zoals de tafellamp, het vloerkleed, de kussens , vaasje met gele rand, oker gele kandelaar en de canvas hangers! Zie hier de hele WOWN! By Binti Home collectie samen.

WOWN!by Binti Home ©BintiHome

In deze vlog geef ik een kijkje achter de schermen tijdens de fotografie van mijn eigen collectie.

Binti Home Original

Deze tafellamp is één van mijn favoriete ontwerpen maar ook het plaid dat op de bank ligt, het tafeltje natuurlijk, de kandelaars en het vloerkleed. Eigenlijk heeft elk product uit deze collectie iets speciaals voor mij omdat ik elk patroon zelf heb getekend en de kleuren stap voor stap heb samengevoegd. Ik ga hier later nog meer over delen, de gedachte achter elk product, als jullie dat leuk vinden?

Zo bijzonder dat ik hier tussen mijn eigen ontworpen producten in huis zit maar ook dat jullie en andere mensen een ‘Binti Home original’ hebben, ja die term heb ik al gehoord hihi. Het is echt een droom die is uitgekomen! Nogmaals bedankt voor het delen en blijf zeker jouw foto’s plaatsen met @bintihome #wownbybintihome. Dan kan ik het goed terug zien en daar word ik erg blij van! Hele fijne avond en tot morgen weer :)

Meer inspiratie over onze WOWN! collectie? Lees dan hier het digimagazine voor meer inspiratie en stylingtips.

WOWN!by Binti Home ©BintiHome

Wil je meer lezen over WOWN!?

Laat hieronder een reactie achter, ik ben benieuwd wat je van mijn collectie vindt!

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home