20180220_WOWN_RebekkaMell_015

Mijn WOWN! collectie die vanaf 19 maart in de winkels ligt!

WOWN!…de dag nadat we WOWN! hebben gelanceerd… dit gaat er door mijn hoofd!

The day after

Ken je dat gevoel? Dat je wakker wordt, met een voldaan gevoel maar tegelijkertijd een heel ‘druk’ hoofd vol indrukken? Bijvoorbeeld omdat je de avond daarvoor een groot feest hebt gegeven, dat alles perfect was, je je zo goed voelde.. en dat je dit, bij het wakker worden, nog steeds zo beleefd?

Nou zo voelde ik mij vandaag. Nadat wij gisteren de officiële lancering van WOWN! hebben gevierd loop ik continue met een brede glimlach op mijn gezicht. Wat gisterenochtend begon met gezonde spanning, want ein-de-lijk is dé dag aangebroken, is uiteindelijk uitgebarsten in een groot feest. Want zo voelde gisteren echt. Alles waar we zo hard voor hebben gewerkt kwam samen tijdens de lancering en ik heb werkelijk van ieder moment genoten. De locatie FC Hyena was perfect voor deze Movie Matinee, de geweldige hapjes en drankjes door The Holy Kauw Company, de mooie foto’s van Rebekka Mell, de bijzondere woorden van moderator Arno, de grote opkomst aan pers, alles klopte gewoon!

20180220_WOWN_Brandwall_RebekkaMell_002

Dankbaar

Maar eigenlijk het aller mooiste aan dit alles vond ik toch dat wij er als team samen stonden. Dat we samen eindelijk het verhaal konden vertellen. Dat Lonneke met haar geweldige concept ons, alweer meer dan een jaar geleden, bij elkaar heeft gebracht. En dat wij het afgelopen jaar zo nauw met elkaar hebben mogen samenwerken met dit als resultaat. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik een deel uit mag maken van dit team van sterke, ambitieuze en vooral lieve vrouwen!

Dus bij deze : ”Lieve Suus, Anki, Lonneke, Marlous en zeker ook Mariska, bedankt voor dit fantastische jaar waarin we heel hard hebben gewerkt om dit bijzondere WOWN project te realiseren. Het voelt nog steeds als een droom, maar die is werkelijkheid geworden!”

20180220_WOWN_RebekkaMell_055

20180220_WOWN_RebekkaMell_047

Online

Het voelde echt heel gek om naar mijzelf te kijken op dat gi-gan-ti-sche scherm samen met alle pers. Maar ik ben zo blij met deze film! Nadat de film was getoond in deze bijzondere bioscoopzaal introduceerde moderator Arno ons op een bijzonder mooie manier. Arno : ”Moet je voorstellen dat je vanuit creativiteit en pure passie ooit achter de laptop bent gaan zitten, je toetst een blog in en je zegt ‘ik ben geïnteresseerd in lifestyle, wonen en interieur.’ En als dan al die blogs in de loop der jaren ertoe leiden dat dit het resultaat is.. dan verdiend dat nogmaals een applaus”. En zo bijzonder voelt het ook. Na al die jaren ondernemen, keuzes maken, groeien, alles met beiden handen aanpakken, risico’s nemen, vallen en weer opstaan, is dit toch weer echt een nieuwe droom die uitkomt. Wat ook echt gaaf was om te zien is dat er gisteren zo ontzettend veel foto’s zijn gemaakt, blogs zijn geschreven en stories zijn gedeeld op Instagram. Ik ben nog steeds niet bij om alles te bekijken. Het voelt apart maar ook erg speciaal om pers of andere bloggers een foto te zien maken van jouw eigen ontworpen producten.

Publicaties

Er zijn al een aantal prachtige publicaties verschenen over het event van gisteren :

( Mocht jij wat over WOWN! hebben geschreven, deel het zeker want dat vinden we echt ontzettend leuk om te lezen! )

Uiteraard ga ik zelf de komende tijd nog veel meer sneak peeks delen van de collectie. Ik heb al heel veel foto’s gemaakt van de producten in mijn eigen huis. Bekijk hier op de WOWN pagina van Kwantum alvast de sfeer van onze collecties. Hier kan je straks namelijk alle producten shoppen! Zo ontzettend spannend, ik kan echt niet wachten tot 19 maart.

Maar hier nu eerst nog een selectie van de foto’s van gisteren! De rest van de foto’s van het event staan hier live! Wat een mooi verslag van deze geweldige dag.

20180220_WOWN_RebekkaMell_023

20180220_WOWN_RebekkaMell_027

20180220_WOWN_RebekkaMell_067

The Holy Kouw Company WOWN_RebekkaMell_073

WOWNBYENSUUS WOWN_RebekkaMell_142

Suzanne de Jong WOWNBYENSUUS_WOWN_RebekkaMell_103

WOWNBYZILVERBLAUW WOWN_RebekkaMell_004

Anki WOWNBYZILVERBLAUW WOWN_RebekkaMell_104

20180220_WOWN_RebekkaMell_142

WOWNBYBINTIHOME RebekkaMell_011

20180220_WOWN_RebekkaMell_100

Souraya Hassan Binti Home _WOWN_RebekkaMell_102

20180220_WOWN_RebekkaMell_096

20180220_WOWN_RebekkaMell_145

Foto’s : Rebekka Mell


Lees hier de blog over de lancering van WOWN! en bekijk de film over het ontstaan van deze bijzondere samenwerking met Kwantum.

WOWN! by Binti Home ©BintiHome