WOWN! is officieel gelanceerd! Een unieke samenwerking waarvoor ik een eigen interieurcollectie heb ontworpen welke verkocht wordt bij…

WOWN!

Ja je leest het goed! Vandaag is dan eindelijk de officiële lancering van WOWN! een feit. Een nieuw merk dat wij meer dan een jaar geleden zijn gestart. Ik heb jullie al eerder wat verteld over het ontstaan van WOWN!, we stonden natuurlijk op de Vtwonen en designbeurs én de afgelopen weken deelden we steeds meer sneak peeks. Maar dat we vanaf vandaag eindelijk echt ons verhaal met jullie kunnen delen is super spannend maar ontzettend gaaf tegelijkertijd. Want onze WOWN! collectie komt in meer dan 100 winkels te liggen!

‘Deze collectie is nu gelanceerd en kan je hier shoppen.’

WOWN! collectie

WOWN collectie lancering KWANTUM

#wownbyzilverblauw – #wownbybintihome – #wownbyensuus

Lonneke van Bubblemint benaderde ons ( Suzanne van Ensuus, Anki van Zilverblauw en mij ) ruim een jaar geleden. Waar veel bloggers vaak benaderd worden door retailers vanwege hun bereik, besloten wij de rollen eens om te draaien. Lonneke vertelt: “Ik wilde de krachten van de online en offline wereld bij elkaar brengen maar hierbij wel de creatieve touwtjes in handen houden. Suzanne, Anki en Souraya hebben immers jarenlang hard gewerkt om van hun blog een ijzersterk en herkenbaar merk te maken, een eigen collectie moet daarom iets zijn waar zij volledig achter staan en alle creatieve vrijheid in krijgen.” Kwantum werd zodoende teamgenoot van WOWN! en deed daarmee iets unieks. Zonder zich te bemoeien met de inhoudelijke collecties die de bloggers wilden maken faciliteerden zij het gehele productieproces. Door elkaars talent en expertise de ruimte te geven zijn drie prachtige, authentieke collecties ontstaan waar zowel Kwantum als de bloggers supertrots op zijn!” Ook Marlous van Oh Marie sloot zich aan bij het WOWN! team en schrijft de teksten voor de website.

FILM – ons verhaal

Vandaag zal tijdens een bijzondere lancering in Amsterdam een film getoond worden aan de Nederlandse en Belgische pers. Uiteraard gaan wij nog alle beelden met jullie delen van dit spannende event waar we de afgelopen tijd zo ontzettend druk mee zijn geweest. Zo leuk om te zien dat alles nu samen komt. Ik vind het dan ook echt heel erg spannend maar ik geniet tegelijkertijd van alles dat hierbij komt kijken. Daarom hier ook voor jullie dé film waarin wij ons verhaal met jullie willen delen. Het was ontzettend leuk om deze film met elkaar te maken. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Bekijk de hele film boven aan deze blog of via deze link : https://youtu.be/vYS0Nwa7Lr4

Collectie in meer dan 100 winkels!

Nu de lancering een feit is kan ik ook meteen vertellen dat onze collectie te koop zal zijn in maar liefst meer dan 100 winkels van Kwantum door heel Nederland en België. ”Can you pinch me?!” Ik kan het zelf nog steeds niet geloven! Ik kan dan ook echt niet wachten om straks mijn eigen ontworpen producten daadwerkelijk in de winkels te zien liggen! Een gedeelte van de collectie zal in de winkels te koop zijn en een ander deel online in de webshop van Kwantum. Vanaf week 12 ( 19 maart 2018) is het zover en is de WOWN! collectie eindelijk verkrijgbaar, nog héél eventjes geduld dus. Maar uiteraard deel ik de komende tijd mijn hele collectie met jullie zodat jullie alvast een wishlist kunnen maken hihi. Ik ben nu al benieuwd wat jouw favoriete producten gaan zijn.

WOWN collectie lancering

#wownbybintihome – #wownbyzilverblauw – #wownbyensuus

Dromen komen uit

In de 8 jaar dat ik mijn eigen bedrijf Binti Home run heb ik aan veel mooie projecten mogen werken. Ik heb zoveel inspirerende mensen leren kennen en door de jaren heen steeds meer dromen waar mogen maken. Wat begon met een binnenkijker in een tijdschrift, samenwerken met mooie merken, eigen producten ontwerpen in Egypte, interieurontwerp voor de televisie en nog veel meer. Dat ik daar nu dit bijzondere project aan toe mag voegen had ik nooit durven dromen. Je kan je voorstellen dat ik ontzettend trots en blij ben. En dat ik dit nu eindelijk met jullie kan delen maakt het helemaal compleet.

Lieve volgers, ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze WOWN! lancering vinden. Hou mijn blog in de gaten want binnenkort heel veel meer. En volg WOWN! ook meteen even op instagram want daar gaan we de komende weken nog veel meer producten op delen.

Zie hier hoe ik mijn tafellamp van glas en goud style in mijn eigen huis!

 

Styling en fotografie : Souraya Hassan
Video : Cutjongens