Vlog 10 mijn werkweek vtwonen special

Goedemorgen! Deze zondag start ik graag met een nieuwe vlog waarin ik mijn afgelopen werkweek laat zien!

Werkweek van een zelfstandig ondernemer

De afgelopen werkweek zat bomvol leuke afspraken en dat laat ik graag zien in deze nieuwe vlog. Elke week is weer anders. Zo ben ik de ene week meer thuis aan het werk en de volgende werkweek ben ik juist weer veel op pad. Zo heb ik de afgelopen week verschillende afspraken gehad met o.a. Montel, Flexa, Creative Lab Amsterdam en met creatieve mede bloggers/designers. Benieuwd? Kijk gauw verder!

Vlog 10 mijn werkweek tuincentrum het oosten

Kantoorproject Amsterdam

Inmiddels is het kantoorproject zo goed als afgerond. Wat een tof project was dit om aan te werken. Gezien de tijdsdruk ben ik extra trots dat het gelukt is. In deze vlog zie je wat hier aan vooraf ging en ook het eindresultaat! Zo bezocht ik o.a. mijn favoriete tuincentrum waar ik eerder al eens een fotoshoot heb gedaan, herken jij hem?

Vlog 10 mijn werkweek oplevering kantoorproject amsterdam

Creative Lab Amsterdam behang

Oh dit was zo’n leuke afspraak! Ik was erbij op het moment dat de vernieuwde site van Creative Lab Amsterdam live ging mét een hele behang collectie. Wellicht ken je ze al van de prachtige kaarten die ze verkopen. En nu zijn deze prints ook verkrijgbaar op behang, en ik mocht als eerste behang bestellen! Binnenkort meer.

Vlog 10 mijn werkweek tuincentrum het oosten

Week vlog

Ik ben uiteraard erg benieuwd wat je van deze nieuwe vlog vindt van mijn afgelopen werkweek. Ik vind het zo ontzettend leuk om te vloggen en krijg ook goede energie van jullie lieve reacties. Inmiddels ben ik ook bezig met wat video’s over de restyling in huis. Dus binnenkort nog meer inspiratie, styling tips en interieur ideeën in nieuwe video’s. Abonneer je daarom meteen op mijn kanaal om niets te hoeven missen. En wil je graag iets terug zien in de vlogs, of mis je iets of heb je een leuke tip? Laat het dan vooral weten :)

Tot de volgende blog!

 

Wil je meer video’s bekijken? Zie de laatste vlogs hier!

 

Bewaren

Bewaren