persoonlijke weekvlog uit Egypte

Yes! Een nieuwe video! Dit keer een persoonlijke weekvlog uit Egypte!

Persoonlijke weekvlog

Sinds twee weken ben ik in Egypte en ik ben hier om eens lekker vakantie te vieren. Waar ik de voorgaande keren vooral aan het werk was of bezig was met de verbouwing van ons huis, staat er nu vrijwel niets op de planning. Heerlijk! Wel leek het mij leuk om de afgelopen twee weken te vloggen voor jullie. Dit keer een persoonlijke weekvlog. Ik merkte namelijk dat ik in de andere weekvlogs heel vaak dingen laat zien van mijn werk maar niet echt van thuis. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze video vinden. Vinden jullie het leuk dat ik het wat persoonlijker, dagelijkser maak? Of willen jullie juist alleen werk zien? Wat natuurlijk ook kan is een goede combinatie. Want wat wellicht interessant is, is om te zien hoe ik werk en prive nou echt combineer. Dat is namelijk soms nog best een uitdaging!

Wellicht een mooi streven voor het nieuwe jaar? Een persoonlijke weekvlog gecombineerd met werk waarbij je écht een kijkje krijgt in mijn leven?

Blunder in persoonlijke weekvlog!

Video

Zie hierbij de video! Ik hoop dat je het leuk vind en abonneer je meteen even op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen. Laat ook vooral even weten of je het dus leuk vind om meer persoonlijke video’s te zien. Of wellicht heb je wel vragen over mij of vragen over jouw interieur. Stel ze gerust, wellicht maak ik een Q&A of is het weer mooie input voor een nieuwe interieurvideo. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor het kijken ( en eventueel volgen van mijn kanaal). Ik vind het maken van video’s zo leuk en ga daar in het nieuwe jaar zeker mee door. Dankjewel!

Meer video’s zien? :