Intersteel deuren makeover deurbeslag deurkruk zwart of goud ©BintiHome

De deuren zijn nu toch echt toe aan een make-over! Daarbij hoort ook een nieuwe deurkruk in zwart of goud, welke kies jij?

Deurkruk zwart of goud

Wat is het toch heerlijk om in huis bezig te zijn en met name omdat het stapje voor stapje steeds meer een thuis wordt. De afgelopen maanden heeft ons appartement een aardige make over ondergaan. De woonkamer en keuken is nu eigenlijk helemaal af en oh wat ben ik hier blij mee! Echter zijn we nog niet helemaal klaar. De deuren zijn vanaf het begin al een doorn in het oog. De deuren en het deurbeslag vielen mij dan ook meteen op omdat ik ze niet mooi vind. Daarnaast zijn ze ook aardig vergeeld en de deurkrukken vind ik te simpel. Daarom ging ik opzoek naar ideeën voor een make over. Ook stelde ik mijzelf de vraag of de deurkruk zwart of goud moest worden.

Intersteel deuren makeover deurbeslag deurkruk zwart of goud ©BintiHome

Intersteel deurkrukken styling ©BintiHome-3

Intersteel deurkrukken styling deurkruk Amsterdam ©BintiHome

Intersteel deuren makeover deurbeslag deurkruk zwart of goud ©BintiHome

De deur een make over geven

Ik wist eigenlijk meteen dat ik de deur wit wilde schilderen, zo krijgt de deur een frisse en strakke uitstraling. Toen wij de muren namelijk een nieuwe laag wit gaven vielen deze vergeelde deuren nog meer op. Tijd voor verandering! De deuren én deurbeslag zijn namelijk een belangrijk onderdeel in huis. Zeker in ons appartement omdat de deuren zichtbaar zijn vanuit de woonkamer en de keuken. Ze zijn als het ware de achtergrond van het interieur en ik vind het dan ook belangrijk dat ze goed bij de rest passen. Daarom ging ik op zoek naar een mooie oplossing voor de deurkruk. Op de website van Intersteel vond ik meerdere opties maar de deurkruk ‘Yvonne’ ( goud ) en deurkruk ‘Amsterdam’ ( zwart ) vielen mij meteen op.

( VIDEO )

Welke kleur krijgt de deurkruk?

Het grappige is dat ik meteen neigde naar de deurkruk in de kleur goud. Met name omdat wij veel accenten van goud in huis hebben. Maar toen ik de zwarte zag wist ik eigenlijk meteen dat dit hem zou worden. Ik heb het ook nog even in de poll op instagram stories gevraagd en jullie kozen grotendeels voor de zwarte variant. Ik denk dat dit, op de witte deur, een mooie strakke uitstraling zal geven. Een mooi subtiel contrast en een tijdloze look. Het is nog even een klus om met de deuren aan de slag te gaan want dat gaat natuurlijk weer net even anders dan het verven van de muur.

Als ik terug ben uit Egypte ga ik hier meteen mee aan de slag zodat ik het eindresultaat met jullie kan delen!

Intersteel deuren makeover deurbeslag deurkruk zwart of goud ©BintiHome

‘ Voor welke deurkruk kies jij?’

Intersteel deurkrukken styling deurkruk Yvonne goud ©BintiHome

Intersteel deuren makeover deurbeslag deurkruk zwart of goud ©BintiHome

Intersteel deurkrukken styling deurkruk Amsterdam zwart ©BintiHome

Laat je mij in de comments weten voor welke jij kiest? De Deurkruk zwart of goud?

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze blog is een samenwerking met Intersteel.