Styling tips onbijttafel tafel dekken voor twee Xenos servies ©BintiHome

Sfeervol de tafel dekken voor twee. Eindelijk een beetje quality time en heerlijk samen ontbijten.

Tafel dekken voor twee

Voor diegene die mij de afgelopen week op Instagram heeft gevolgd weet dat ik elke dag op de Vtwonen en designbeurs was. Een drukke maar erg inspirerende week. Ik heb ook veel volgers mogen ontmoeten, zo ontzettend leuk. Zeven dagen werken hakt er best in en vanmorgen wilde ik dan ook eerst even heerlijk uitslapen. Voor de beurs heb ik een eetkamer ingericht voor Flexa en om even in dezelfde sfeer te blijven wilde ik voor het ontbijt de tafel dekken op een sfeervolle manier. Ik kon meteen mijn nieuwe Bambi servies uitproberen. Na een week niet samen gegeten te hebben wilde ik nu even wat quality time met Mahmoud. Wij ontbijten vaak in het weekend uitgebreid en vandaag voelde het stiekem een beetje als zaterdagochtend.

Ik ontbijt eigenlijk altijd wel met Yoghurt en fruit maar ook vind ik het heerlijk om een broodje te eten met ei en kaas. En als ik dan nog trek heb vind ik een cracker met Turkse kaas en honing ook een heerlijke combinatie. Wat eet jij het liefste als ontbijt?

Styling tips onbijttafel tafel dekken voor twee Xenos servies ©BintiHome

‘ Hoe dek jij de tafel het liefst? ‘

Stylingtips tafel dekken voor twee Xenos ©BintiHome

Tafel styling

Ik vind het het leukste om verschillende kleine schaaltjes op tafel te plaatsen. Mahmoud grapt wel eens dat ik teveel op tafel zet omdat we lang niet alles gebruiken. Maar ik vind een vol gedekte tafel altijd zo sfeervol staan. Het liefst mix en match ik met verschillende formaten en lagen. Zo plaatste ik een ontbijtbordje op het dinerbord wat ik in dit geval als onderbord / decoratiebord gebruik. Het liefst drink ik koffie of thee uit een grote royale mok. Ook ben ik helemaal weg van het gouden bestek. Ik gebruikte een linnen servet om het bestek op te presenteren, een simpel touwtje houd alles bij elkaar. Je kan hier ook een eucalyptus takje of bloemetje tussen steken zoals ik deed bij deze tuintafel styling.

Dit servies komt van Xenos en ik vind het leuk dat het patroon in diverse kleuren beschikbaar is. Zo mixte ik de kleuren groen, grijs en bruin.  Bezoek hier een Xenos winkel bij jou in de buurt om jouw favoriete mix van servies te shoppen. Als jij thuis ook aan de slag gaat met tafel dekken, deel dan gerust een foto op Instagram of Facebook, ik vind het altijd leuk om te zien.

Stylingtips tafel dekken voor twee Xenos ©BintiHome

Voor nu lekker genieten van een rustige start van deze week! Donderdag weer een heel leuk event en het weekend lekker vrij. Genieten!

Stylingtips tafel dekken voor twee Xenos ©BintiHome

Meer tafel inspiratie ? :

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze blog is een samenwerking met Xenos.

Bewaren

Bewaren

Bewaren