vlog 6 we hebben een nieuw huis en twee photoshoots

We hebben de sleutels van ons nieuwe huis, yeey! Super blij, in deze nieuwste vlog delen we het goede nieuws én neem ik jullie mee in maar liefst twee photoshoots!

Nieuw huis

Ik weet dat sommige van jullie misschien zullen denken, huh alweer? Maar je hebt toch net een huis? Zoals uitgelegd in een eerdere blog waren we dus op zoek naar een nieuw huis in Nederland naast ons tweede huis in Cairo. We zullen ons toch meer op Nederland gaan richten i.v.m werk en toekomst en Egypte zal voor erbij zijn. Dus de huizenjacht begon zo’n drie weken geleden, en terwijl er echt momenten waren dat we het mega spannend vonden, is het gewoon gelukt! We hebben een nieuw huis gevonden, een appartement in Hoofddorp en oh wat zijn we blij!

In deze video delen we het goede nieuws maar uiteraard kan je de komende weken veel meer huis vlogs verwachten, zin in! Ik hoop jij ook ;)

Photoshoots voor Stek Magazine

Naast de slopende zoektocht naar een nieuw huis moest ik natuurlijk ook gewoon aan het werk. Naast veel startende projecten waarover ik de komende weken meer kan zeggen, had ik ook wat projecten om direct uit te voeren. Waaronder dus twee photoshoots voor Stek Magazine. Herinner je de vorige photoshoot nog die ik in onze tuin in Egypte heb gedaan? Dit keer vond de photoshoot weer gewoon hier in Nederland plaats en wel in het zuiden van het land. Het leek mij leuk om jullie eens goed te laten zien hoe die shoots nou echt gaan. En met name ook het shoppen vooraf, want ik rij wat af ;).

Het eindresultaat van beiden shoots kan je 15 augustus en 1 oktober verwachten. Uiteraard deel ik deze ook weer op de blog.

Photoshoot stek magazine vlog kijkje achter de schermen nieuw huis

Benieuwd wat je vindt van de nieuwste vlog en laat vooral even een reactie achter! De komende week gaan Mahmoud en ik lekker klussen in ons huis, dus hou de blog en youtube zeker in de gaten!

Video & edit : Souraya Hassan, Binti Home
Intro door Mahmoud Sherif

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren