Our Cairo Home

Home Tour Our Cairo Home White sofa livingroom and round coffee tables 1 ©BintiHomeBlog

Our Cairo Home

Een tweede huis in het buitenland klinkt wel als een droom toch? Mijn lieve knappe talentvolle man liet deze droom uitkomen. Samen verbouwden we in drie maanden ons huis in Egypte tot een waar droomhuis.

Een tweede huis in het Buitenland

Verbouwen in het buitenland is iets waar je mentaal op voorbereid moet zijn. Ik spreek uit ervaring. Met een hoofd vol ideeen, allerlei kalenders met planningen en lijsten met leveranciers gingen we aan de slag. Na een kleine 2/3 weken realiseerde ik al dat het er in Egypte totaal anders aan toe gaat dan in Nederland. Dus ik heb de planningen los gelaten. En ik heb mij laten verassen door de mogelijkheden, tegenslagen maar toch ook oplossingen van het land. Uiteindelijk is het gelukt en hebben we in een kleine drie maanden ons huis verbouwd!

Deze hele verbouwing kan je volgen op deze blog.

Jotun Colourtrends 2017 in our Cairo Home ©BintiHome

Westers en Oosterse woonstijl

De woonstijl van ons Egyptische appartement is in de basis modern aangevuld met Scandinavische en Arabische elementen. We zijn beiden gek het daglicht dat door de vele ramen naar binnen komt. Daarnaast geeft de open indeling van de woonkamer de mogelijkheid te wonen, werken, koken en relaxen in één ruimte. Een beetje een loft gevoel.

Our Cairo Home the beginning droomhuis ©BintiHome

Lees gauw verder om meer inspiratie op te doen over hoe wij Our Cairo Home hebben ingericht.