Zomerfeest styling en fotografie voor Stek Magazine ©BintiHome

Gisteren, 1 juli 2017, is een nieuwe Stek Magazine uitgekomen met een zomerfeest styling op de cover. Ik deed de styling en fotografie voor deze speciale editie. Stek magazine is namelijk jarig!

Zomerfeest styling

Al drie jaar fotografeer ik alle covers voor Stek Magazine welke elke 1,5maand uitkomt. Met heel veel plezier bedenken we samen het concept en ga ik de benodigde producten shoppen. Vervolgens doe ik de styling en fotografie. Op deze pagina kan je wat andere shoots terug vinden! Voor deze speciale uitgave, Stek magazine is namelijk 5 jaar!, bedachten we het thema Zomerfeest / summerparty. En daar hoort natuurlijk een zomerfeest styling bij. Met ballonnen, lampjes, fijne tinten blauw en groen, goud accent en zelfgemaakte elementen is deze zomerfeest styling helemaal af. Ik deel in een volgende blog de foto’s van de shoot inclusief styling tips voor jouw eigen zomerfeest!

Ook zal ik in deze blogpost de shopping links delen. Voor nu kan je de app ‘Stek Magazine’ downloaden in de appstore zodat je de nieuwste uitgave kan bekijken en lezen. Benieuwd wat jij ervan vindt.

Zomerfeest styling en fotografie voor Stek Magazine ©BintiHome

” Lieve Stek Magazine, gefeliciteerd met jullie 5jaar! Bedankt dat ik zoveel covers heb mogen fotograferen, het is altijd weer een feestje! Op naar de volgende 5, Hoera! ”

Zomerfeest styling en fotografie voor Stek Magazine ©BintiHome

VIDEO

Voor nu deel ik eerst graag de video met de behind the scenes beelden voor deze fotoshoot. Ik heb deze shoot in Egypte gedaan, in onze achtertuin. Erg leuk om een shoot voor Nederland hier in Egypte te doen. Zoals ik de afgelopen week heb gedeeld ga ik vanaf nu bloggen in het Nederlands. Simpelweg omdat het beter bij mij past en veel lekkerder schrijft. De video’s zullen vanaf volgend weekend ook in het Nederlands zijn. Ook omdat het veel prettiger praat in het Nederlands, mijn moedertaal. Deze video is nog wel in het Engels omdat ik deze video al had gemaakt.

Veel kijkplezier, laat mij vooral weten wat je ervan vindt! Abonneer je daarnaast op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s!

Film, edit : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren