BintiHomeOverzicht projecten

Hoera! Mijn bedrijf bestaat vandaag alweer 6 jaar. Bijzonder, trots, dankbaar en super blij met alles wat tot nu toe al op mijn pad is gekomen. Gisteren deelde ik op mijn blog en youtube kanaal al een persoonlijke video. Deze video heb ik speciaal voor jullie gemaakt om iets meer te vertellen over het verhaal van mijn bedrijf. Ik heb al zoveel leuke reacties ontvangen. Als je de video nog niet hebt gezien kan je dit hier bekijken.

Geregeld sta ik even stil bij wat ik tot nu toe heb bereikt of wat ik aan het doen ben. Zeker ook in drukke tijden waarbij de deadlines elkaar volgen vind ik altijd wel even een rust moment om even alles te laten bezinken. Zo’n rustmoment zorgt voor goede energie en geeft mij altijd weer extra power om de deadlines te halen en verder te werken. Zes jaar mijn eigen bedrijf en sinds 2,5jaar fulltime is dan ook een goed moment om even stil te staan.  Sinds ik 2,5jaar geleden volledig voor mijzelf ben gaan werken zijn er zoveel mooie en bijzondere momenten op mijn pad gekomen. Ik kan nu echt doen wat ik leuk vind en waar ik blij van word. Elke aanvraag voor een project is weer een positieve verassing en voor elk project geef ik mijzelf 100%. De momenten van de afgelopen jaren waar ik blij van word of wat ik bijzonder vond deel ik hier dan ook graag.

1. KLEURCONCEPTEN | Het creëren van kleurconcepten voor woningen en evenementen
Als ik een interieurontwerp maak voor een interieur of een stylingplan voor een evenement dan staat het kleurconcept altijd centraal. Het vinden van een juiste balans van kleur en materiaal zorgt voor de sfeer van een ruimte. In mijn werk durf ik te werken met kleur maar wel altijd in een rustige basis. Geen harde contrasten maar juist vergrijsde tinten die mooi aansluiten bij natuurlijke materialen. Door het gebruik van wit en het licht in de ruimte ontstaat er een een sfeervol, overzichtelijk en rustig interieur. Bij elk project is dit weer een creatief proces en het eindresultaat spannend. Een project goed afronden zorgt voor een voldaan en trots gevoel!

Interieurinspiratie eetkamer interieurontwerp nieuwbouwwoning Purmerend  ©Interieurstudio Binti Home

Interieurontwerp en styling woonkamer nieuwbouwwoning Purmerend © Interieurstudio Binti Home

Ontwerp styling coordinatie Flexa Akzonobel Perspresentatie Colour Futures 2014 slaapkamer © Interieurstudio Binti Home

Ontwerp, coördinatie en styling stijlkamer voor Akzonobel Flexa Perspresentatie Colour Futures 2014 © Interieurstudio Binti Home

Interieurontwerp restyling keuken interieurstylist Flexa verf © BintiHome studio

Restyling keuken © BintiHome studio


2. PUBLICATIE | Met mijn huis in VTwonen, Flair, Blogazine 2014 én 2015 

Vorig jaar woonde ik nét in mijn nieuwe woning toen ik door VTwonen werd benaderd voor een groot interview in het blad. Met mijn huis in de VTwonen? Dat was echt een droom die uit kwam! De eerste keer dat ik het tijdschrift open sloeg en mijn eigen huis mét mooi interview zag staan maakte mij trots en zo blij! Maar elke publicatie over Binti Home in een tijdschrift waaronder de Flair of website vind ik een groot compliment. Daarnaast zijn alle foto’s in de artikelen foto’s die ik zelf heb gemaakt en dat is zo’n eer dat de tijdschriften mijn foto’s willen plaatsen.

Nét uit, de VTwonen Blogazine 2015, hier verkrijgbaar!

Binti Home Blog in VTWonen Blogazine 2015 ©BintiHome

Blogazine VTwonen en Meet the Blogger 2015

Binti Home binnenkijker interieur Flair tijdschrift

Binnenkijken in mijn huis en studio in het tijdschrift FLAIR

bintihomevtwonenblogazine 2014

Binti Home Blog in Vtwonen Blogazine 2014

VTwonen Blogtalk 2014 Binti Home Blog interview

Interview in Blogtalk VTwonen najaar 2014


3. EGYPTE | Mijn eigen interieurcollectie realiseren in samenwerking met Egyptische ateliers

Dit jaar ben ik begonnen met het opzetten van een eigen interkeurcollectie in Egypte. Omdat ik half Egyptisch ben wil ik erg graag een verbinding leggen met Egypte en dit combineren met mijn Nederlandse onderneming. In december en maart ben ik naar Egypte geweest om een eerste start te maken. Ik heb toen verschillende ateliers bezocht en de eerste samples zijn gemaakt voor vloerkleden, kussens en meer… Ontzettend spannend, later dit jaar ga ik voor een langere tijd naar Egypte om verder te werken aan deze collectie. Een bijzonder proces en zeker ook omdat ik dit samen met mijn vader kan doen. Ik hoop een mooie eerste collectie neer te kunnen zetten en mijn wens is om dit in het voorjaar van 2016 te lanceren.

Toen ik net terug kwam uit Egypte heb ik een video gemaakt over mijn drie weken daar. Deze video staat op mijn youtube kanaal maar kan je ook hieronder bekijken.

Volg Binti Home op instagram, youtube en facebook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen voor deze collectie en een kijkje achter de schermen.


4. RTL4 | Op televisie komen met mijn huis én interieurontwerp

In 2013 werd ik gevraagd om een eetkamer in te richten voor het programma Koffietijd tijdens de Woonweek in oktober. Een heel spannend project en ontzettend leuk om te doen. Ik weet het moment nog heel goed dat ik live op de televisie een interview had met Quinty over de keuzes die ik had gemaakt voor het inrichten van deze eetkamer. Ik vond het zo spannend en ik was ook wel erg zenuwachtig maar ik ben tevreden met het resultaat! In het voorjaar van 2015 is Eigen Huis en Tuin bij mij thuis op visite geweest voor een interview. En kort daarna was ik te zien in maar liefst twee afleveringen van Eigen Huis en Tuin waarvoor ik een interieurontwerp heb mogen maken voor een zolder kamer. Een ontzettend leuke, leerzame en vooral gave ervaring. De bewoners waren zo ontzettend blij met deze ruimte en dat maakte mij dan ook erg trots. Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om nog een keer een interieurontwerp te mogen maken of een andere creatieve samenwerking. Wie weet wat er weer op mijn pad komt.

EigenHuisenTuinSourayaHassanBintiHome

Interview met Quinty Trustfull bij mij thuis voor het programma Eigen Huis & Tuin

Interieurontwerp en styling zolderkamer Voorburg Eigen Huis en Tuin RTL4 voorjaar 2015 ©BintiHome studio

Resultaat interieurontwerp en styling zolderkamer Voorburg Eigen Huis en Tuin RTL4 voorjaar 2015 ©BintiHome studio

Koffietijduitzendingwoonweekbintihome

Interview met Quinty tijdens live uitzending Koffietijd Oktober 2013

BintiHome-Koffietijd-1-2

Resultaat styling eetkamer Koffietijd Woonweek RTL4

Bekijk de afleveringen hier terug :
Koffietijd Woonweek, restyling eetkamer
Interieurontwerp restyling zolder voorburg, Eigen huis & Tuin
 Interview en binnenkijken bij Binti Home, Eigen huis & tuin


5. INSTAGRAM | 15.000 lieve volgers 

Instagram is op dit moment mijn favoriete social media kanaal. Sinds vorig jaar woon ik in mijn nieuwe huis waar ik echt mijn eigen thuis van heb gemaakt. Geregeld deel ik foto’s op instagram van nieuwe blogberichten van mijn blog, foto’s achter de schermen bij interieurprojecten of foto’s van mijn huis. Ik kan niet geloven dat ik al bijna 15.000 volgers heb! Dat is echt zoveel! Ook vind ik het een groot compliment hoeveel lieve reacties ik vaak op de foto’s van mijn huis krijg. De onderstaande foto’s zijn het meeste geliked en de foto van mijn bank is door heel veel accounts ‘ge-regrammed’. Echt zo’n groot compliment! Volg jij mij al op instagram?

Binti Home op instagram

Binti Home op instagram

Instagram.com/bintihome

 

6. INTERIEURONTWERP ZAKELIJKE MARKT | Projectinrichting kantoor Amsterdam
Het ontwerpen van interieurs doe ik erg graag en vind ik zo leuk om te doen. Vorig jaar werd ik gevraagd om het interieurontwerp, de coördinatie én inrichting te doen voor een communicatie kantoor in Amsterdam. Een heel groot compliment dat zij mij hiervoor hebben gevraagd en een waanzinnig leuk project om te doen. Het eindresultaat deel ik volgende week hier op mijn blog maar hierbij alvast een foto. Ik vind het erg leuk om een interieurontwerp voor een bedrijf te maken waarbij de identiteit van het bedrijf goed terug komt in het interieur. Dit is zo belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf en de juiste keuzes voor kleur, materialen en inrichting spelen hierbij een grote rol. Doordat ik samenwerk met verschillende bedrijven, zelfstandigen en leveranciers kan ik een compleet project realiseren. Van het interieurontwerp tot de coördinatie en daadwerkelijke inrichting van de ruimte. Ik zou dan ook graag meer creatieve concepten te bedenken voor de zakelijke markt. Mijn wens is om restaurants in te gaan richten en wie weet op een dag zelfs een creatief concept voor een hotel.

Interieurontwerp kantoorinrichting Inzicht Communicatie Amsterdam ©BintiHome studio

Wensen voor de komende jaren?
Ik hoop natuurlijk nog heel veel jaren mijn eigen bedrijf te mogen runnen. Ik heb de wil en de drive om Binti Home verder te laten groeien en heb ook wel vele plannen in mijn hoofd zitten voor de komende jaren. Ik wil graag aan grote interieurprojecten gaan werken voor de zakelijke markt, samenwerkingen aan gaan met bedrijven voor Binti Home Blog en een eigen interieurcollectie lanceren in 2016. Ik haal zoveel voldoening uit het ondernemen, het is keihard werken maar zo ontzettend leuk om te doen! Ik zou niets anders meer willen.

 Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home