VIDEO : Hoera! Interieurstudio Binti Home bestaat 6 jaar!

Souraya Hassan Interieurstudio Binti Home ©BintiHome

Hoera! Morgen, 24 augustus 2015, is een speciale dag voor mij. Het is dan namelijk 6 jaar(!) geleden dat ik mijzelf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Na 3,5 jaar freelancen heb ik in 2013 van de één op de andere dag ontslag genomen bij mijn parttime baan en ben ik voor 100% voor mijn eigen bedrijf gaan werken. Mijn beste beslissing ooit! Speciaal voor deze dag heb ik deze persoonlijke video opgenomen dat meteen een mooie start is voor een nieuwe video reeks die ik wil gaan maken. Ik vind het heel erg spannend en ik ben dan ook ontzettend benieuwd wat jullie van deze video vinden. Ik vind het daarom erg leuk om jullie reacties te lezen en als je meer video’s wil zien, abonneer je dan meteen even op mijn youtube kanaal. Fijne zondag!

Bekijk de video hier op mijn YouTube kanaal https://www.youtube.com/watch?v=v5dOcRcnG8M

 

Video & edit : Souraya Hassan, Binti Home

8 reacties

  1. HOERA, gefeliciteerd met 6 jaar Binti Home interieur studio. Daar mag je echt super trots op zijn! Erg leuk deze video, dus een goed idee om op deze manier interieur tips te gaan geven. Gaat je zeker lukken! Succes!

  2. Ik volg je al een tijdje met veel plezier en ik ben benieuwd wat er nog volgt. Het is telkens heel inspirerend wat je doet. Ook de video is heel natuurlijk en fijn om te bekijken! Ik wens je nog veel succes met je toekomstige projecten en ideeën.

  3. Pingback: Mijn eigen bedrijf | Stilstaan bij 6 jaar ondernemen | Binti Home Blog

  4. Wat een leuk video zeg, heel leuk om alles zo te horen en hoe het is begonnen! Vond het een hele leuke video, dus ik zeg, zeker vaker doen!!

  5. Wauw wat onwijs stoer dat je deze video hebt gemaakt! Lijkt me zeker een goed idee om meer stylingvideo’s te maken super dat je gebruikt maakt van de verschillende media. (ps designlemonade heeft een nieuwe eigenaresse :-))

  6. Gefeliciteerd!! Wat heb jij al veel voor elkaar gekregen! Echt fantastisch! Ik vind dit soort video’s trouwens erg interessant. Zelf ben ik fotografe, maar het is toch heel leuk om te zien hoe een andere freelancer werkt. Ga zo door!

  7. Proficiat! Ik ben fan van jouw stijl! Wij gaan binnenkort (inshallah) naar een nieuw appartement verhuizen in Egypte en ik ben helemaal geïnspireerd :)

  8. Pingback: Mijn 12 favoriete momenten van 2015 -

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.