Souraya Hassan Interieurstudio Binti Home ©BintiHome

Hoera! Morgen, 24 augustus 2015, is een speciale dag voor mij. Het is dan namelijk 6 jaar(!) geleden dat ik mijzelf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Na 3,5 jaar freelancen heb ik in 2013 van de één op de andere dag ontslag genomen bij mijn parttime baan en ben ik voor 100% voor mijn eigen bedrijf gaan werken. Mijn beste beslissing ooit! Speciaal voor deze dag heb ik deze persoonlijke video opgenomen dat meteen een mooie start is voor een nieuwe video reeks die ik wil gaan maken. Ik vind het heel erg spannend en ik ben dan ook ontzettend benieuwd wat jullie van deze video vinden. Ik vind het daarom erg leuk om jullie reacties te lezen en als je meer video’s wil zien, abonneer je dan meteen even op mijn youtube kanaal. Fijne zondag!

Bekijk de video hier op mijn YouTube kanaal https://www.youtube.com/watch?v=v5dOcRcnG8M

 

Video & edit : Souraya Hassan, Binti Home