Binti Tafellamp van glas en goud mintgroen WOWNbybintihome Kwantum ©BintiHome

Ik heb mijn eigen oosterse tafellamp van glas ontworpen voor de WOWN! by Binti Home collectie. Heb jij hem al?

Tafellamp van glas en goud

Toch is de tafellamp van glas ‘Binti’ wel één van mijn favoriete ontwerpen uit mijn WOWN! by Binti Home collectie die ik ontworpen heb voor WOWN!. Alle producten uit deze WOWN! collectie zijn sinds dit voorjaar verkrijgbaar bij Kwantum, zowel in de 113 winkels in Nederland en België als in de online shop. Sinds de Binti lamp verkrijgbaar is heb ik al zoveel mooie foto’s voorbij zien komen. Het blijft bijzonder om een eigen ontworpen product bij andere mensen in huis te zien. Het is vooral ook zo leuk om te zien hoe de tafellamp van glas gestyled wordt. Hij past in veel interieurs thuis door de tijdloze kleuren mint groen en wit gecombineerd met, de interieurtrend van nu, gouden accenten.

Shop mijn hele WOWN! by Binti Home collectie hier!

Binti Tafellamp van glas en goud mintgroen WOWNbybintihome Kwantum ©BintiHome-6

Van schets naar product

Het WOWN concept is wellicht al bij je bekend. Zo niet, kijk dan zeker even deze video waarin we alles uitleggen en een kijkje geven achter de schermen. Hier zie je ook deze tafellamp voorbij komen. Het leek mij leuk om jullie nog even mee te nemen naar het proces van het ontwerp van dit product. Voor het concept van mijn collectie heb ik mij laten inspireren door mijn half Nederlandse, half Egyptische achtergrond. Ik wilde de producten een Arabische look meegeven maar wel met verfijnde lijnen, Scandinavische kleuren gemixed met aardetinten en her en der wat Arabische patronen. Het belangrijkste vond ik dat dit een balans is tussen twee werelden. En ik moet zeggen dat ik erg trots ben op het resultaat.

Tafellamp van glas By Binti Home WOWN! Kwantum

Zoals je ziet heb ik de tafellamp van glas helemaal zelf getekend en is het fantastisch om te zien hoe vergelijkbaar de uitkomst is met mijn eigen ontwerp. Ik heb mij laten inspireren door de vormen van een olielamp omdat dit voor mij toch echt een Arabische uitstraling heeft. Bovenop een soort schaal waar de lamp als ware in zweeft. Je kan natuurlijk zelf bepalen welke grootte je kiest voor de lamp maar ik vind zelf deze grote lamp het mooiste staan.

Voor de kleuren koos ik voor mintgroen en off white gecombineerd met gouden accenten. Ik heb nog wel een extra sample laten maken waarbij het mint groen nog wat groener was, maar zoals je ziet op de foto… was dat niet echt een succes haha. Maar soms is het goed om toch nog even wat uit te proberen om er vervolgens achter te komen dat het eerste ontwerp eigenlijk het sterkste was. Als fijn detail kan je met het wieltje de lamp aan en uit zetten.

Binti Tafellamp van glas en goud mintgroen WOWNbybintihome Kwantum ©BintiHome

Binti tafellamp bij jou thuis

Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik nu naar rechts kijk en de tafellamp op mijn bureau zie staan. Je eigen producten ontwerpen en dit ook nog eens stylen in je eigen huis? Dat is toch een droom die uitkomt! Maar wat ook erg bijzonder is dat jullie ook mijn ontworpen producten in jullie eigen huis stylen. Dit is zo gaaf om te zien. Het maakt mij zo trots en ik ben hier erg dankbaar voor dat jullie deze foto’s delen. Waar de één de tafellamp in de slaapkamer neer zet, staat hij bij de ander in de woonkamer of op de werkplek. Ik kreeg zelfs een berichtje van een volger dat de lamp meegaat naar een vakantiehuis in Marokko. Zo tof!

Omdat ik jullie wil bedanken voor het kopen én delen van deze lamp plaats ik hieronder een overzicht van de foto’s die gemaakt zijn met deze lamp. Ik plaatse hier al eerder een overzicht met een selectie van de gedeelde foto’s met de Wown by Binti Home producten in jullie huis. Heb jij ook een foto gemaakt van deze Binti tafellamp van glas en goud maar staat hij er niet tussen? Laat dan zeker even een reactie achter onder deze post met je Instagram naam, dan neem ik een kijkje bij je. Belangrijk is wel dat de foto gedeeld is met #wownbybintihome op Instagram. Ik ben benieuwd waar jij de lamp het liefst neerzet!

Leuk rijtje hè bij elkaar? Ben je nou benieuwd naar meer producten uit mijn collectie? Kijk dan hier!

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jij van mijn eigen ontworpen Binti tafellamp van glas vindt en hoe jij hem het liefst in huis zou stylen?

Binti Tafellamp van glas en goud mintgroen WOWNbybintihome Kwantum close ©BintiHome

Meer inspiratie voor verlichting? :

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Instagram foto’s : vermeldingen staan erbij