Interieur fotoshoot, zo gaat dat er nou écht aan toe… met heel veel shoppen en voorbereiding.

Interieur fotoshoot

Zo gaat een interieur fotoshoot er nou écht aan toe. Afgelopen week deed ik weer de styling en fotografie voor een nieuwe cover voor Stek Magazine. Dit blijft elke keer weer een tof project, we komen op zoveel verschillende plekken en het blijft een uitdaging om steeds weer iets nieuws te vinden qua thema en styling. Maar het lukt elke keer met steeds weer een andere voorbereiding. Dit keer hadden we een lente shoot in de Botanische tuinen in Amsterdam. Een locatie waar eigenlijk niets was behalve heel veel planten. Ja en waarom ik dan zelf ook planten mee neem…? Het was een fantastische interieur fotoshoot en het resultaat zie je op 15 april in de nieuwste editie van Stek Magazine. Je kan deze app trouwens gratis downloaden in de appstore!

Interieur photoshoot mijn lieve oma weekvlog 30

Oma <3

Deze week stonden we samen met de familie ook even stil bij het overlijden van mijn allerliefste oma. Het is inmiddels een jaar geleden maar nog elke dag mis ik haar heel erg. De familie was altijd al hecht, daar zorgde oma echt voor. Maar het afgelopen jaar zijn we eigenlijk nog meer naar elkaar gegroeid, dat je zoveel kracht en liefde uit het samenzijn kan halen is heel bijzonder en mooi. In deze vlog zie je dan ook hoe ik erbij stil sta. Waardevol!

Weekvlog 30 Sanoma Media video interieur photoshoot dankbaar

Vlogs

Inmiddels zijn we aangekomen bij VLOG #30 alweer, met elke week weer een kijkje in mijn leven als stylist, ontwerper en fotografe. Ik vind het zo leuk om alles voor jullie vast te leggen. Ook al heb ik het idee dat de ene week veel ‘leuker’ voor de vlog dan de andere week blijft het tof om voor jullie deze vlogs te maken. Inmiddels ben ik over de 2000 abonnees heen waar ik erg blij mee ben. Het is toch weer even helemaal opnieuw beginnen als je met een nieuw medium begint. Super bedankt dat je mijn vlog bekijkt en abonneer je dus zeker gratis op mijn kanaal om geen interieurvideo’s en weekvlogs te missen!