Binnenkijken en shoppen Tatjana woonstijl Bohemian

Binnenkijken en shoppen is toch het leukste dat er is?! Dat dacht ik ook! Daarom hier een uitgebreide video en moodboards!

Binnenkijken en shoppen

Sinds een tijdje fotografeer ik weer binnenkijkers. Ik heb dit jarenlang gedaan voor o.a. Flair en Vtwonen en nu weer voor mijn blog. Maar omdat ik video ook ontzettend leuk vind heb ik dit nieuwe format bedacht : Binnenkijken en shoppen. In deze video’s ga ik binnenkijken in bijzondere huizen en lichten we vooral een woonstijl uit. Vervolgens maak ik moodboards die bij deze stijl horen zodat je de stijl van de binnenkijker kan shoppen.

Een tijdje geleden ging ik langs bij Tatjana, zij woont samen met haar man, zoontje en twee katten in dit bijzondere huis. Je ziet de hele binnenkijker in de volgende video. Ik vind het extra leuk om het op een vlog manier te filmen waardoor je wellicht echt het gevoel hebt alsof Tatjana jou meeneemt in haar huis. Ben jij benieuwd hoe jij deze bohemian woonstijl toepast in huis en waar Tatjana al haar mooie interieuraccessoires en meubels shopt?… Kijk dan gauw verder!

Uiteraard vergeet je niet (gratis) te abonneren op mijn kanaal want heel binnenkort komt er weer een nieuwe binnenkijker video live!

Shop de stijl : Binnenkijken en shoppen

In mijn werk vind ik het toch het allerleukste om producten te shoppen die samen een bepaalde stijl of sfeer geven. Ik hoop natuurlijk dat je veel inspiratie hebt opgedaan in deze hometour bij Tatjana. Laat vooral weten wat jouw favoriete hoekje is in haar huis. Ondertussen kan je ook in haar stijl shoppen want ik heb onderstaande moodboards speciaal voor jou gemaakt! Natuurlijk erg benieuwd of dit past in jouw huis en of jij ook aan de slag gaan met de woonstijl bohemian in huis.

Overigens heb ik ook het huis van Tatjana gefotografeerd, deze binnenkijker productie kan je hier terug zien.

 

 1. Mexicaanse deken
 2. Marokkaanse hanglamp zilver
 3. Bijzettafel zwart tray
 4. Spiegel Binti
 5. Poster Grand Canyon
 6. Poster ‘Make your Own kind of Music’
 7. Kussen Tunis 

 

 1. Wandschaal Binti
 2. Vaantje ‘Dreams Do Come True’
 3. Kussen Gaucho Cognac
 4. Kussen multi oker
 5. Metalen doos
 6. Graphic vloerkleed
 7. Vaas fles groen
 8. Lifestyle schapenvacht

 

Ook meer inspiratie op doen? Bekijk dan hier nog meer binnenkijkers :

 

Fotografie, video en moodboards : Souraya Hassan, Binti Home