Deze weekvlog staat vol primeurs, ik hoop dat je het weer leuk vind om een kijkje te krijgen in mijn leven.

Primeurs vlog

Deze vlog van de afgelopen week staat eigenlijk vol primeurs, leuke titel he? hihi Maar toch is het zo! Voor het eerst een binnenkijker in Apeldoorn bekijken, voor het eerst een sneak preview van de nieuwe collectie van Lis Loves, voor het eerst naar Creative Life in Utrecht. Maar ook voor het eerst, én voor het laatst!, een muis in huis… zucht

Primeurs vlog binnenkijken in jaren 30 huis

Binnenkijken

De afgelopen week reed ik naar Apeldoorn om daar het prachtige huis van Debbie te fotograferen. Ik leerde haar kennen op Instagram en was meteen helemaal weg van haar interieur. Binnenkort deel ik de hele hometour hier op mijn blog maar in deze vlog krijg je alvast een sneak peek! Ik bezocht ook de beurs Creative Life in Utrecht, wat een inspirerende plek. En ik kon uiteraard niet met lege handen naar huis gaan ;) Ik sloot de dag af door samen met Naomi naar de Pop-up shop van Lis Loves te gaan in Naarden.

Je ziet het allemaal in deze vlog. Abonneer je meteen (gratis) op mijn kanaal om geen vlogs te missen :).  Ben je benieuwd naar mijn andere weekvlogs? Die bekijk je hier!

Creative Life beurs Utrecht

VLOG primeurs Lis Loves pop up shop Marokkaans design collectie

Video : Souraya Hassan, Binti Home