BnB Loved Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona stijlvolle adresjes ©BintiHome

BnB Loved : Op zoek naar een stijlvol boutique hotel in Barcelona of andere Europese stad?

Instagrammable places : BnB Loved

BnB Loved is dé nieuwe website voor Instagrammable stijlvolle adresjes in Europa! Ik ben altijd op zoek naar dat ene pareltje. Of ik nou zoek naar een nieuw restaurant, conceptstore óf verblijf in binnen,- of buitenland. Ik vind het heel fijn om bijvoorbeeld in een mooie omgeving te dineren, stiekem kijk ik altijd eerst naar het interieur en dan pas de menukaart, herkenbaar? haha Ik krijg zoveel energie van een mooi interieur of een goed doordacht concept. Zo gebruik ik eigenlijk altijd Instagram als zoekmachine. Ik typ bepaalde hashtags in zoals de naam van een stad, #conceptstore, #boutiquehotel etc. Vaak kom ik dan via via bij de meest leuke plekjes uit. Maar toch is het niet altijd even makkelijk om die pareltjes te vinden in een (buitenlandse) stad.

Afgelopen november wilde ik heel graag nog een lang weekend weg samen met Mahmoud. Ik was op dat moment 28 weken in verwachting, een perfect moment voor een babymoon én om meteen ons twee jarig huwelijk te vieren. We wilden graag naar Barcelona, Mahmoud was hier nog nooit geweest en ik hou gewoon van Spanje. Ik ben weer op dezelfde manier gaan zoeken op Instagram om een leuke stijlvolle plek te vinden om te verblijven. Toen stuitte ik op de Instagram van BnB Loved. Wauw! Eigenlijk alles wat ik zocht stond hier bij elkaar.

BnB Loved stijlvolle adresjes Europa ©BintiHome

Stijlvol Boutique Hotel

Als je de Instagram van BnB Loved bekijkt wil je eigenlijk meteen je koffers pakken en een roadtrip door Europa maken. Op deze nieuwe boekingssite vind je ontzettend veel inspiratie voor stijlvolle adresjes om te verblijven in Europa. Of je nou zoekt naar een Bed and Breakfast, een Boutique hotel, een villa of landhuis, je vind hier van alles. Maar ook handige tips en inspiratie voor jouw volgende vakantie of citytrip. Eigenlijk is Bnb Loved een reismagazine en boekingssite in één.

Wij kwamen al gauw uit bij Casa Mathilda, de foto’s zagen er al veelbelovend uit. Er ontstond een mooie samenwerking met BnB Loved en Mahmoud en ik vertrokken een lang weekend naar het heerlijke Barcelona. Daar aangekomen was het precies wat we zochten : Casa Mathilda is gevestigd in een prachtig oud gebouw vlakbij de hoofdstraat Passeig de Gracia.

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved Passeig de Gracia ©BintiHome

Casa Mathilda

In de hippe wijk L’Eixample vind je boutique hotel of boutique Bed & Breakfast Casa Mathilda. Ik hou zo van oude gebouwen door de authentieke details dus deze plek was perfect! Via een royale grote hal kom je bij een groot trappenhuis waar je meteen een oude maar super fotogenieke lift zit. Op de eerste verdieping is het boutique hotel gevestigd met maar liefst 12 kamers. Wij hadden de kamer welke aan het terras grenst. De kamer is natuurlijk super instagrammable hihi. Kijk maar naar de visgraatvloer gecombineerd met de prachtige tegels maar ook het kleurgebruik, de bamboe meubeltjes en de design elementen. Toen we aankwamen scheen het zonnetje volop dus we konden meteen via de openslaande deuren naar het gezamenlijke terras waar ook nog drie andere kamers aan grenzen.

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona via BNB Loved ©BintiHome

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-2

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-3

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-16

Je kan ook ontbijten bij Casa Mathilda in een super stijlvolle en gezellige eetzaal. Maar naast ontbijten kan je hier ook een boek pakken, spelletjes doen of lekker ontspannen aan het einde van de dag. Het interieur is super gezellig, een mix van Scandinavisch design, authentieke Spaanse architectuur en speelse elementen. Een beetje retro meets modern chique.

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-18

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-11

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-10

BnB Loved ’s stijlvolle adresjes

Wil jij ook graag een citytrip maken of heerlijk op vakantie en hou je, net als ik, van een verblijf met een stijlvol interieur. Neem dan zeker een kijkje op de website van BnB Loved. Het leuke is dat je t/m 15 februari 2019 bij het boeken 5% korting krijgt met de code ‘BINTI’. ( Voor informatie, vragen of boeken kan je mailen naar reserveringen@bnbloved.nl .Ik ben super benieuwd waar jouw volgende city trip naar toe gaat!

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-7

Casa Mathilda Boutique Hotel Barcelona BNB Loved ©BintiHome-15

Meer inspiratie over Binti Baby? :

Deze blog is een samenwerking met BnB Loved. Wij mochten een paar dagen bij Casa Mathilda verblijven, super dankbaar!