De titel zegt het al : ik ben zwanger! Mahmoud en ik worden voor het eerst ouders!

Zwanger

De allereerste blog die ik schrijf over het topic ‘baby’. En wel een hele speciale want ik kan namelijk met jullie delen dat ik zwanger ben. Vandaag ben ik bijna 19 weken in verwachting van een prachtig wonder in mijn buik. Uiteraard wisten wij het al een lange tijd en oh wat was het spannend om het nog even voor onszelf te houden. Een speciaal geheimpje tussen Mahmoud en mij waar we elke dag zo dankbaar voor zijn.

Sinds week 15 ging mijn buik toch wel echt sneller groeien en had ik steeds meer moeite om mijn zwangerschap te verbergen. Aangezien ik geregeld bij pers events kom of klanten ontmoet werd dat wel een uitdaging. Daarom hadden we besloten dat we na de echo die we in week 17 hadden het grote nieuws dat ik zwanger ben naar buiten zouden brengen.

Wat zijn wij ontzettend dankbaar. De wens om ouders te worden is zo groot en dat dit nu ook echt gaat gebeuren maakt ons erg gelukkig.

Dit hebben we gedaan op Instagram door middel van een filmpje die Mahmoud van mij heeft gemaakt. Het filmpje zie je hieronder als intro van de eerste Binti baby video. Benieuwd wat je ervan vindt!


Meer werk van Mahmoud zie je op zijn website Itsmsherif.com
Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen!

Binti Baby

Uiteraard wil ik veel baby inspiratie met jullie gaan delen. En dat met name inspiratie voor de babykamer. Want dat wordt echt het allerleukste project waar ik ooit aan heb mogen werken! ;) Het leuke is dat ik mij realiseerde dat ondanks dat ik veel woningen heb mogen inrichten en adviseren, ik heb nog nooit echt een babykamer ingericht. Dus uiteraard voelt het heel speciaal dat deze babykamer voor onze eigen baby is!

Het leek mij leuk om alle inspiratie te verzamelen onder één naam en dat is ; Binti baby. Ik zal op instagram deze hashtag ook gebruiken #bintibaby zodat je alle inspiratie goed terug kan vinden.

Ik ben zwanger wij worden ouders BINTI BABY INSPIRATIEkopie

Balans

De eerste drie maanden van de zwangerschap waren pittig. Met name door de flinke vermoeidheid. Inmiddels voel ik mij stukken beter en heb ik mijn energie ook weer terug. Maar die balans is natuurlijk erg belangrijk. Ik ben op het moment weer gewoon aan het werk maar pak ook echt mijn rust momenten. Tot oktober is het aardig druk met projecten ( interieurontwerp Radio538 maar ook de Vtwonen & designbeurs met Flexa) maar vanaf half oktober wordt het wat rustiger.

Vanaf oktober ga ik dan ook vol aan de slag met dé babykamer! De komende tijd kan je heel veel inspiratie verwachten en het lijkt mij dan ook super leuk om jullie mee te nemen in de keuzes.

  • Een moodboard maken voor de babykamer
  • Hoe kies je een kleurenpalet voor de babykamer?
  • Een neutrale babykamer voor zowel een jongen als meisje
  • Welk thema voor de babykamer?
  • Waar kan je leuke producten shoppen voor de babykamer?

Ik heb er zo’n zin in om mee aan de slag te gaan! Ik ben ontzettend happy zwanger, ik geniet heel erg van elk moment en vind het zo bijzonder om mijn buik te zien groeien!

Laat mij vooral weten wat je graag terug wilt zien in deze Binti Baby Inspiratie serie! En mocht je leuke winkels en merken weten, deel ze gerust hieronder in de comments!

Tot de volgende blog!

Liefs Souraya