Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome©BintiHome

Een nieuwe serie binnenkijkers op Binti Home Blog! Want wat is er nou leuker dan binnenkijken bij andere interieur liefhebbers en zien hoe zij wonen? Deze eerste blog trap ik af met binnenkijken in een bijzonder familie huis in Amsterdam-zuid!

Verkoopfotografie en binnenkijken in een bijzonder familie huis

Alweer een tijdje geleden maakte ik een binnenkijker van deze prachtige benedenwoning in Amsterdam. Een woning dat maar liefst uit drie woonlagen bestaat inclusief tuin. Deze foto’s van de woning van Marja en haar gezin heeft al eerder in het Britse magazine 25homes gestaan. En nu staat het op funda want het prachtige huis staat te koop! Ik ben dan ook erg trots dat mijn verkoopfotografie is gebruikt voor de verkoop van deze woning. Ik heb wel eerder wat woningen gefotografeerd voor de verkoop. Het is net even anders dan een binnenkijker maar alsnog draait het vooral om het goed vastleggen van de indeling van de woning.

Daarnaast is de sfeer van het huis ook erg belangrijk. De potentiële kopers moeten zich goed voelen bij het zien van de foto’s en meteen een afspraak willen inplannen. Zeker in deze tijd waarin de huizenmarkt niet altijd even goed meewerkt is verkoopfotografie erg belangrijk! En dat levert bij deze dan weer mooie foto’s op zodat jij kan binnenkijken in een bijzonder familie huis in Amsterdam-zuid.

Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Binnenkijken bij Marja en haar gezin

En met een woning zoals deze in Amsterdam is het een feestje om foto’s te maken. Daarom wilde ik deze binnenkijker dan ook graag met jullie delen. Zeker voordat de woning straks verkocht is en er misschien weer heel anders uit gaat zien. Daar ben ik dan stiekem wel weer benieuwd naar. Hoe andere mensen dan van zo’n fantastische woning een nieuw thuis gaan maken.

Maar eerst binnenkijken in de huidige situatie! Toen ik voor het eerst in de woning kwam, destijds voor een fotoshoot voor Kid&Co was ik meteen verliefd. Wat een ruimte en vooral wat een prachtige karakteristieke elementen. En ook zoveel daglicht van alle kanten! De perfecte combinatie voor interieurfotografie! Daarnaast is de inrichting een mix van modern, industrieel en klassiek.

Ook komen her en der kleuraccenten terug wat de ruimte een sprekend karakter geeft. Dat vind ik dus juist zo leuk aan deze woning uit 1911 ( dus meer dan 100 jaar oud!). De authentieke elementen als glas in lood ramen, hoge (originele) plafonds en houten vloeren zijn bewaard gebleven. En dat met de aanvulling van de moderne en speelse inrichting zorgt dat dit echt een bijzonder familie huis is.

Royale klassieke hal Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Woonkamer met design Verkoop fotografie voor Familiehuis in prachtig momumentaal pand in Amsterdam ©BintiHome

Eames kuipstoel en smeg koelkast Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Open keuken met een industriële touch

De strakke open witte keuken staat mooi in contrast met de houten vloer. De grote ‘EAT’ letters zijn werkelijk fantastisch en geven een fijn industriële touch. De stoere smeg koelkast staat midden in de keuken en zoals je ziet heeft de keuken geen bovenkastjes. Ik vind dit nog steeds het aller mooiste als je een open keuken hebt. Met name als je vanuit de woonkamer zo in de keuken kan kijken. Je kan bijvoorbeeld planken ophangen als je extra opbergruimte nodig hebt. Maar als je voldoende onderkastjes hebt dan is dit misschien niet eens nodig. Wat een ruimte en wat een lucht!

Open keuken Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Industriele letters ophangen Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Open witte keuken Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Industrieel meets modern

De industriële invloeden in de keuken zie je ook terug in de rest van de woonkamer. Maar wel weer goed gemixed met modern en klassieke elementen. Het nisje ziet er super cosy uit, leuk speels accent bij de zithoek. Ook hier komt prachtig daglicht naar binnen door de grote raampartijen. Her en der Jieldé lampen, een gehaakt grijs vloerkleed en een oker geel ( yes!) vitra schommelstoer. Can it be better?!  Binnenkijken in een bijzonder familie huis is echt een feestje op deze manier.

Moderne industriele woonkamer Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome©BintiHome

Okergeel vitra schommelstoel industriele lamp Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Hal Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Kinderkamers om van te dromen

Als je via de trap naar boven gaat kom je bij de kinderkamers uit. Ook daar komt het speelse karakter weer terug. Een combinatie van leuke zelf makers, het bekende Vitra olifantje en een hip rokje zetten de toon. Het stoere grijze design bed is toch echt een droom van ieder kind? De prachtig hoge ramen zorgen voor super fijn daglicht.

Stapelbed modern Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome©BintiHome

Design stapelbed Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome©BintiHome

Slaapkamer met een frans balkon

De slaapkamer van de ouders is ook hoog met originele plafond ornamenten. Een frans balkonnetje zorgt voor sfeer. Ik vind het fantastisch dat hier al het groen is blijven groeien. Zo ziet het er met name in de lente en zomer super sfeervol uit. Echt een beetje een vakantie gevoel vind je ook niet?

Modern klassiek slaapkamer Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Modern klassiek slaapkamer vitra stoel en frans balkon Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Modern klassiek slaapkamer vitra stoel en frans balkon Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Modern klassiek slaapkamer vitra stoel en frans balkon Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Werkkamer in de stijl van New York

Je ziet al veel wereldse elementen terug komen in het huis. In de werkkamer komt daar nog een quote bij met een knipoog naar New York. Er zijn nog meer ruimtes in huis maar anders wordt deze blogpost zo lang. Ik denk dat deze foto’s bij elkaar al een goede indruk geven van dit prachtige huis. Wil je nog verder binnenkijken in een bijzonder familie huis? Kijk dan hier want zoals ik eerder schreef, het huis in Amsterdam-Zuid staat te koop!

Werkkamer in New York stijl Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Verkoopfotografie :

Wil jij jouw huis verkopen maar zoek je nog naar een fotograaf? Omdat ik gespecialiseerd ben in het fotograferen van interieurs ben je bij mij zeker aan het goede adres. Neem even een kijkje bij mijn andere fotografie projecten. Neem vervolgens even contact op om de mogelijkheden te bekijken!

Werkkamer in New York stijl Binnenkijken in een bijzonder familie huis verkoop fotografie ©BintiHome

Wil je bij meer Amsterdamse woonliefhebbers binnenkijken? Check dan deze artikelen :
* Heerlijk wonen op een woonboot in Amsterdam
* Geweldige keuken met baksteenmuur in Amsterdam
* Binnenkijken bij de dames van Coeur Blonde
* Klein maar superfijn wonen in Amsterdam oost

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Bewaren

Bewaren