Weekvlog feestje bij Fest Amsterdam Crush Collection

Gisteren heb ik weer een nieuwe vlog geupload op mijn Youtube kanaal. Ik was even iets trager met het plaatsen hier op de blog, maar hier is hij dan! De tweede echte week vlog waarin ik bij een feestje van Fest Amsterdam was waar zij de Crush Collectie lanceerde!

Week vlog – Feestje bij Fest Amsterdam

Een van de dingen die ik erg leuk vind in mijn werk als stylist maar ook blogger zijn de leuke persevenementen. Het voelt altijd weer als een eer als ik uitgenodigd wordt door een merk of bedrijf omdat zij hun nieuwe producten willen laten zien. Zo ook afgelopen week. Fest Amsterdam heeft een fantastische samenwerking gedaan met Mae Engelgeer en daar is de Crush Collection uit voortgekomen. Hoe dat eruit ziet? Dat zie je in de video!

Shoppen bij Hay Amsterdam

Ik mocht weer lekker shoppen voor een nieuw project. Maar liefst twee photoshoots staan er op de planning voor Fest Amsterdam. Het allerleukste vind ik om te shoppen bij verschillende leveranciers. Dus daarom ging ik langs bij Trendhopper en Hay Amsterdam. Hoe deze shoot ging én welke items ik nog meer shopte zie je volgende week!

Shoppen bij Hay Amsterdam voor Stek Magazine week vlog

Durf te vragen

Naar aanleiding van de eerste week vlog van vorige week hebben jullie al aardig wat vragen gesteld. En dat mag deze week weer! Elke week zal de ‘Durf te vragen’ topic terug komen waarbij ik random wat vragen beantwoord. Stel ze hier onder de blog, of op instagram of Youtube. En wie weet beantwoord ik ze in de volgende video!

Binti Home blog week vlog een kijkje in mijn leven

Vanaf nu elke weekend een week vlog en af en toe een informatieve styling video. Ik ben erg benieuwd wat jij graag zou willen zien de vlogs en video’s!

Bedankt voor het lezen en kijken, tot de volgende week!

Abonneer je meteen even op mijn kanaal?

Video + edit : Souraya Hassan,

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren