Binti Home blog week vlog een kijkje in mijn leven

Wat leuk dat je er weer bent! Ik ben erg excited over vandaag want ik deel weer mijn eerste week vlog sinds tijden. In een nieuwe stijl en wat leuke topics. Erg benieuwd wat je ervan vindt. Kijk je mee?

Week vlog – Terug in Nederland

Inmiddels is het wel duidelijk dat ik weer terug ben in Nederland haha. Maar wilde het toch even benoemen in de titel van de week vlog. Het kan maar duidelijk genoeg zijn;). Daarnaast vlog ik ook weer gewoon in het Nederlands. Hetzelfde verhaal als met het bloggen, het praten in je eigen taal is gewoon echt veel prettiger. Dus ik ben blij dat ik letterlijk weer terug ben bij het Nederlands. En dat leek mij dan ook meteen een goed moment om het vloggen weer op te pakken. Ik merk dat ik dit toch het leukste vind om te kijken bij andere vloggers. Met name omdat het luchtig is en je krijgt echt een kijkje in het leven van. Daarom ben ik ook erg benieuwd wat jij van deze nieuwe week vlog vindt!

Vtwonen lunch op het strand

Vorige week had ik meteen een leuke uitnodiging voor een lunch op het strand. Een bloggerslunch bij de Vtwonen Beach Office in Zandvoort. Super leuk om een aantal blog collega’s weer te zien en te kletsen met de redactie van de Vtwonen. Zeker omdat ik zo’n tijdje weg ben geweest. Nadat we hebben genoten van een heerlijke lunch kregen we een sneak preview te zien van onze bijdrage voor het nieuwe blogazine. Spannend!

Binti Home blog week vlog een kijkje in mijn leven vtwonen lunch op het strand

Nieuwe projecten

De afgelopen week meteen wat leuke afspraken gehad. Zo heb ik heerlijke aardbei taartjes gegeten met Julia van Stek Magazine tijdens een brainstorm in een park. De komende maanden gaan we weer leuke fotoshoots doen. Ik ga dan weer aan de slag met de styling en fotografie voor de covers. Daarnaast een super leuke afspraak bij Akzo Nobel voor een nieuw project samen met Flexa. Een super fijne opdrachtgever waar ik al een aantal jaren mee samenwerk. Ook heb ik weer wat aanvragen voor interieurontwerpen voor een bedrijf en particulieren. Al met al, heerlijk om weer terug te zijn.

Binti Home blog week vlog een kijkje in mijn leven

Durf te vragen

Net als op de blog vind ik het voor de video’s ook leuk om topics te bedenken. Daarom het ‘durf te vragen’ topic waarbij ik random vragen beantwoord. Heb jij een leuke vraag voor mij? Dit kan gaan over werk, mijn bedrijf, Egypte of mijzelf. Stel ze gerust hier onder de blog, onder de video of stuur een mailtje. Wie weet beantwoord ik ze in de volgende video!

Binti Home blog week vlog een kijkje in mijn leven

Vanaf nu elke weekend een week vlog en af en toe een informatieve styling video. Ik ben erg benieuwd wat jij graag zou willen zien de vlogs en video’s!

Bedankt voor het lezen en kijken, tot de volgende week!

Abonneer je meteen even op mijn kanaal?

Video + edit : Souraya Hassan,

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren