Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome

Een vtwonen keuken in donker eiken met gouden accenten, wat een droom keuken!

vtwonen keuken – de lancering

Afgelopen maandag was het zover. Ik reisde af naar het zuiden om daar in Tilburg de lancering van maar liefst twee (!) nieuwe vtwonen keukens bij te wonen. In een geweldig industrieel gebouw, De Zaak, was een gezellige setting gecreëerd. In het midden lange tafels waar de lunch aan plaats zou vinden en twee hoeken afgeschermd met zwarte gordijnen. Ja hier achter bevonden zich uiteraard de nieuwe keukens ;).

Na een introductie door Tanja Saarberg en Mandemakers werden de twee keukens onthuld. En wauw, wat een plaatje! Ik was meteen erg onder de indruk. Wat een geweldige presentatie met styling van Kim Rossenberg. De keukens komen natuurlijk ook geweldig tot hun recht in deze industriële ruimte met grote raampartijen. Het ontwerp van de vtwonen keuken is gedaan door Tanja Saarberg, Kim Rossenberg en Mandemakers.

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome3

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome

vtwonen keuken Dark Oak

De eerste keuken die werd onthult is de vtwonen keuken Dark Oak die je hierboven ziet. Een hele grote keuken van alle gemakken voorzien. Wat natuurlijk opviel was het prachtige design. De fronten van donker gebeitst hout fineer gecombineerd met een werkblad van wit keramiek met marmer look. Het lijnenspel van de kastjes vind ik werkelijk prachtig. Het mooie is dat er bij deze keuken erg op de details is gelet, zo zijn de randen van de fronten 1cm en het werkblad is ook 1cm. Waar we een tijd hebben gehad dat de extra dikke werkbladen een trend waren moet ik zeggen dat ik dit ook wel erg elegant vind!

Wat de vtwonen keuken voor mij natuurlijk helemaal af maakt zijn alle gouden accenten. Deze zie je o.a. terug in de geweldige kraan ( vintage brons), maar ook de ophangrails voor keukengerei en als ware eyecatcher de schouw die is afgewerkt met gepoedercoat staal met gold-coating. Dat het werkblad optisch doorloopt als spatwand vind ik een prachtig detail.

Dark Oak vtwonen keuken 2018 X Mandemakers Keukens ©BintiHome_

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ophangrails keukengerei brass goud ©BintiHome

Maak de vtwonen keuken persoonlijk

Wat zo fijn is aan deze nieuwe keuken is dat je het eigen kan maken. In een andere blogpost deel ik de vtwonen keuken Black met een andere indeling. Het is dus mogelijk om verschillende onderdelen uit de verschillende keukens, ook de eerder gelanceerde keukens van vtwonen in samenwerking met Mandemakers, met elkaar te combineren. Zo is de keuken goed toe te passen in iedere ruimte, of je nou een aparte ruimte hebt voor de keuken of de keuken bevindt zich in de woonkamer.

Mijn hart gaat echt sneller kloppen van deze Dark Oak keuken. Ik zou dit zo copy paste in ons eigen huis willen! :) Helaas lukt het niet in ons ( huur) huis nu maar ik ga gewoon nog even verder dromen om deze droomkeuken in ons volgende droomhuis toe te passen! Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze keuken vindt?

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome11

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome1

Bewonder de keuken zelf!

De twee nieuwe keukens zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober bij alle Mandemakers winkels. Daarnaast zijn de keukens ook te bewonderen op de Vtwonen & designbeurs 2 t/m 7 oktober in de Rai Amsterdam. Zowel in de stand (huis) van vtwonen als Mandemakers. Ga jij daar ook een kijkje nemen?

Net als voorgaande jaren ga ik ook dit jaar weer naar de beurs. In 2016 fotografeerde ik dit prachtige woonhuis van Vtwonen. Ook dit jaar ga ik uiteraard weer met mijn camera op pad.

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome10

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome4

For my followers abroad :

This kitchen is a new collaboration between Vtwonen and Mandemakers. The fronts are made of dark stained wood veneer combined with a white ceramic worktop with marble look. I really like the lines of the fronts. Thedetails are very important in this kitchen, the edges of the fronts are 1cm and the worktop is also 1cm. There was a time that the extra thick worktops were a big trend but I have to say that I think this is also very elegant!

What I really love about this kitchen, of course, are all gold accents. You can see this in the great faucet (vintage bronze), but also the hanging rails for kitchen utensils and as a real eyecatcher the chimney that is finished with powder coated steel with gold coating. That the worktop goes through optically as a splash wall is a wonderful detail as well.

What do you think of this kitchen?

It’s for sale from the 1st of october 2018 by all the stores of  Mandemakers.

Vtwonen keuken Dark Oak 2018 donker eiken X Mandemakers Keukens ©BintiHome4

In de vlog van aankomende vrijdag deel ik ook meer over deze lancering en uiteraard de keukens.

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home